Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept05

Messi argentinként is elkezdte

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A 2014-es világbajnokság dél-amerikai selejtezőjében Brazília hiányában – rendezőként már résztvevő – egyértelmű az argentin-uruguayi fölény. Vesztett pontok tekintetében ez a két válogatott áll az élen, és most már az argentinok Messi miatt sem húzhatják a szájukat, a Barcelona klasszisa öt meccsen három gólt lőtt.

Minden esély megvan rá, hogy Leo Messi tovább növelje góljai számait, mert egyrészt remek formában kezdte a spanyol bajnokságot (3 meccs, 4 gól), másrészt, mert otthon játszik Argentína. Paraguay remek kis csapat már hosszú évet óta, minden bizonnyal ott is lesz a brazíliai vb-n, ám egyrészt most még (?) pocsék passzban van – 1-1-3-al nyitott -, másrészt Argentínában kevés sót esznek meg a piros-fehér kékek. Gólt is alig-alig szoktak lőni. Messiék viszont Chilének és Ecuadornak is négy gólt rámoltak be (Higuaín egymaga négyet a nyolcból), aligha kegyelmeznek otthon Gerardo Pelusso csapatának. 

Messi öt meccsen három gólnál jár, korábban rendszeresen fanyalogtak a gauchók, hogy a kis Bolha csak a Barcában képes jól és eredményesen játszani. Most azért nem lehet rá panasz, Higuaínnal együtt termelik a gólokat rendesen. Ecuador ellen Sabella mester a Di María, Messi, Agüero, Higuaín négyest együtt játszatta. Nem szívbajos az öreg. Lőttek is mind a négyen gólt, így aztán mindenki elégedett lehetett. Paraguay ellen azért talán valamivel óvatosabb lesz, ráadásul a sérült Agüeróra nem is számíthat.

1. Argentína – Paraguay

H – Betfair: 1,38; Sportingbet: 1,36; Bwin: 1,36; Interwetten: 1,35

Labdarúgás – világbajnoki selejtező, CONMEBOL
fogadási határidő: szombat, 01:10

2. Kolumbia – Uruguay

D – Betfair: 3,30; Sportingbet: 3,10; Bwin: 3,20; Interwetten: 3,20

Labdarúgás – világbajnoki selejtező, CONMEBOL
fogadási határidő: péntek, 22:30

3. Ecuador – Bolívia

H – Betfair: 1,39; Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,40; Interwetten: 1,30

Labdarúgás – világbajnoki selejtező, CONMEBOL
fogadási határidő: péntek, 23:00
Szólj hozzá Te is!