Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún28

Milyen lesz a selecao a zsenik nélkül?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Ronaldinho és Kaká nélkül kellene megvédenie a címét Brazíliának. Hogy sikerül Dunga első tétmeccse?1. Brazília-Mexikó

H – bet-at-home: 1,55; Sportingbet: 1,53; Bwin: 1,45

Labdarúgás – Copa América, Venezuela; B-csoport
fogadási határidő: csütörtök, 02.45

Igen komoly terhelést kapott néhány brazil világsztár mostanában. Kaká ugye egészen a BL-döntőig menetelt csapatával, amit meg is nyert. Elsősorban épp a 25 éves zseninek köszönhetően, aki a BL-gólkirálya lett. Emellett a Milan hatalmas csatát vívott a bajnokságban is, hiszen mínusz nyolc pontról indulva kellett valahogy felkapaszkodniuk (minimum) a negyedik helyre. Ez is sikerült.

Ronaldinho Barcelonája hamarabb búcsúzott a BL-ből, ám a hazai kupában az elődöntőig jutott, a bajnokság pedig csak az utolsó fordulóban dőlt el. Rosszabb egymás elleni eredménnyel csak a második lett a Barca.

Nos ezek után a két sztár (a világ talán két legjobb játékosa) levelet intézett Dungához, a szövetségi kapitányhoz, hogy tekintsen el a szerepeltetésüktől a Copa Americán. Dunga akceptálta a kérésüket, így nincsenek ott a keretben.

A két zseni nélkül egy fiatalabb, rutintalanabb selecao játszik majd Venezuelában. Főleg, hogy nincs ott Lúcio, Emerson, Roberto Carlos, Ronaldo és Dida sem.
Helyettük Helton, Doni, Gilberto, Maicon, Daniel Alves, Elano, Diego, Afonso Alves, Fred vagy épp a 19 éves Anderson játszhat.

Amióta Dunga átvette a csapat irányítását, tíz meccset játszott a brazil válogatott. Ebből hatot megnyert és csak egyszer, Portugália ellen veszített.
A legnagyobb győzelem Argentína ellen volt, amikor is Londonban 3-0-ra verték Crespóékat.
Most lesz az első tétmeccse a megfiatalított, újjáépített selecaónak. És rögtön egy bombaerős ellenféllel szemben. Mexikó vasárnap még a Gold Cup döntőjében szerepelt, ahol 2-1-re kikapott a házigazda Egyesült Államoktól.
Marquezék vélhetően nem lehetnek túl fittek, ugyanakkor lendületben vannak, és a formájukra sem panaszkodhatnak.

Robinhóék győzelmét várjuk, noha a két zseni nélkül ez egy másik brazil válogatott…

2. IFK Norrköping-Örgryte

H – bet-at-home: 1,40; Sportingbet: 1,53; Bwin: 1,45

Labdarúgás – svéd Superettan
fogadási határidő: szerda, 19.00

A Norrköping fölényesen vezeti a bajnokságot, 11 forduló után 9 pontot vert a második helyezettre. Természetesen még veretlen az IFK (9-2-0). Az előző öt meccsét megnyerte, és nem is akárhogy: 20-4-es gólkülönbséggel.
Ezek után meglepő lenne, ha nem nyerne a Norrköping.
Szólj hozzá Te is!