Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl17

Most Salzburgban Lothar

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Nem jött össze az elvárt bajnoki cím Salzburgban, ezért érkezett Lothar. Na majd ő…
1. SV Ried-Red Bull Salzburg

D – Tippmix: 2,85; Sportingbet: 3,25; Betandwin: 3,45

Labdarúgás – osztrák bajnokság
fogadási határidő: szerda, 19.30

Tovább erősödött az amúgy is bombaerős, ám pici csalódást okozó Salzburg. A keserű szájíz onnan ered, hogy a rettenetesen megerősített csapat nem tudta megnyerni a bajnokságot. Hazai pályán kiválóak voltak, 15-0-3-as mérlegüket meg sem közelítették, ám idegenben nem nőttek fel a feladathoz 5-3-10). Most az új fiúkkal – Niko Kovac, Vonlanthen és Tiffert – kiegészülve az a feladat, hogy vendégként is megfelelő teljesítményt nyújtsanak.

Nem biztos, hogy Riedben sikerül elkezdeni a jobb szériát. A Josko ugyanis a legkevesebbszer kapott ki a saját szurkolói előtt. A 10-7-1-es index azt sugallja, hogy Matthäuséknak talán az iksz is jó lenne. Hogy-hogy Matthäus, merülhet fel a kérdés! Úgy, hogy a jó öreg szövkap a Red Bullhoz igazolt vezetőedzőnek. Fölé pedig Trapattonit helyezték, amolyan szakmai igazgatóak.

Csöppet talán esélyesebb a Salzburg, de láttuk a Ried mérlegét. Ja, és el ne csússzunk egy nagyon fontos tény mellett: a Ried már túl van három tétmeccsen – a Tbiliszit és a Tiraspolt verte az Intertotó-kupában -, vagyis játékban van. No és tavaly mindkétszer legyőzte a Red Bullt.
Ám úgy is meg lehet közelíteni, hogy a nemzetközi kupára koncentrál.
Maradjunk a kettő között és egyezzünk ki egy D-ben.

2. Austria Wien-Grazer AK

H – Tippmix: 1,45; Sportingbet: 1,50; Betandwin: 1,40

Labdarúgás – osztrák bajnokság
fogadási határidő: kedd, 19.30
Szólj hozzá Te is!