Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt19

Nagy szovjet egymásnak esés

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Ha nem nyer a Sahtar, könnyen elúszhat a továbbjutás

Ha nem nyer a Sahtar, könnyen elúszhat a továbbjutás

Nagy szovjet rangadót rendeznek a Bajnokok Ligája G csoportjában, Oroszország és Ukrajna leggazdagabb együttese harcol az életben maradásért. Főleg a Donecknek kell iparkodnia, mert eléggé beragadt a rajtnál és nincs sok idő javítani.

Talán kicsit lebecsülte a két szovjet társaság a ciprusi bajnok APOEL-t, mindkettő értékes pontokat veszített – a Zenit 3-1-re kikapott Nicosiában, a Sahtar meg otthon nem tudta legyűrni a csoport élére kúszó ciprusiakat (1-1). Most egymás ellen próbálják meg összeszedni az elhullajtott pontokat, de értelemszerűen ez nem sikerülhet mindkettőnek. A remi a Szentpétervárnak még talán meg is felelne, mivel legyőzte a Portót és még kétszer játszhat otthon. Na de az ukránoknak meg éppen ezért mindenképp szükségük van mindhárom egységre.

Az első fordulóban kiállított Rakickij még mindig nem, Csigrinszkij viszont már játszhat a Sahtarban, a Zenit két orosz válogatott, Kerzsakov és Anjukov nélkül, ám Husztival érkezett Ukrajnába. A támadót Lazovics vagy Buharov, a hátvédet Lukovics pótolhatja. A Zenit hat meccs óta veretlen, rettenetes erős gárda, de ugyanez elmondható a Sahtarról is. Pont ugyanez. A narancs-feketék nyolc meccs óta veretlenek a Donbass Arenában, ebből hetet meg is nyertek. A bajnokságban 10-3-0-val állnak, saját pályán mind a hét mérkőzésen győztesen végeztek. A Zenitet is inkább idegenben lehet elkapni, bár ott sem könnyű. Szoros meccsen minimális hazai győzelemre tippelek.

1. Sahtar Doneck – Zenit Szentpétervár

H – Sportingbet: 1,909; Bwin: 1,95; bet-at-home.com: 1,95

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: szerda, 20:45

2. Marseille – Arsenal

D – Sportingbet: 3,25; Bwin: 3,30; bet-at-home.com: 3,30

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: szerda, 20:45
Szólj hozzá Te is!