Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún21

Narancsvidék – Eb-tippjáték

 Eb-tippjáték, Online sportfogadás-esélyek 9 hozzászólás

Huntelaar be sem fér a csapatba… Tegnap végigszenvedtünk a torna egyik leggyengébb mérkőzését, a rendes játékidőben szinte semmi sem történt. A hosszabbításban annál inkább… Ma viszont a két legszebb focit játszó válogatott csap össze. Hollandia eddig pazar, az oroszok viszont feljövőben!

Hollandia vagy a holland focit játszó Oroszország? Ez az egyik kérdés a ma esti mérkőzés előtt. Marco van Basten együttese a torna legesélyesebb csapatává nőtte ki magát a csoportkörben mutatott játéka alapján.

A „halálcsoportból” úgy jutott tovább, hogy bucira verte a világbajnok olaszokat (3-0), majd a franciákat is elverték, mint jég a határt (4-1). A világ két legjobb csapatának hét gólt vágtak Sneijderék. Levezetésként 2-0-ra Romániát is legyűrték, igaz akkor már a teljes cseresor játszott.

Vagyis bő egy hete nem lépett pályára Hollandia kezdőcsapata, ami hatalmas előny lehet, hiszen Zirjanovék három napja élet-halál mérkőzést játszottak Svédországgal. De ez akár a visszájára is fordulhat, hiszen lehet, hogy nem tudnak úgy felpörögni a narancsmezesek.

Eddig minden idilli volt az oranje háza táján, a csapatnak jól megy, a sérültek felépültek (Robben, Van Persie), a hangulat remek. A héten azonban picit megtört valami, hiszen az eddig kiválóan játszó Boulahrouz rossz hírt kapott. Elveszítette újszülött csecsemőjét, ami miatt természetesen az edzőtábort is el kellett hagynia. Azóta visszatért a „Kannibál” becenévre hallgató bekk, és játékra jelentkezett. Lehet, hogy Van Basten be is rakja a csapatba.
Mint ahogy Robben is bekerülhet Kuyt kárára. A Liverpool támadója remekül játszott, rúgott egy gólt, kettőt pedig előkészített, ráadásul a védekezésből is kivette a részét. Robben viszont sebesebb, amivel meg lehet zavarni az orosz védelmet, plusz a szintén villámléptű Anjukovot hátul lehet tartani.

Az oroszok jól csak a svédek ellen játszottak, de akkor nagyon. Esélyt sem adtak Mellbergéknek, elképesztően gyorsan, kombinatívan, ötletesen játszottak. Arsavin játéka élményszámba ment. A helyzetkihasználásuk viszont hagyott némi kívánnivalót maga után, ebben még sokat kell fejlődniük. A hollandoknak viszont ezzel semmi gondjuk, bármelyik támadó képes gólt lőni.

Ezért úgy vélem, hogy az Eb egyik legjobb meccsén a hollandok nyernek.

3. negyeddöntő:
Hollandia – Oroszország

21/06/2008 20:45

Sportingbet: 1,60 – 3,60 – 5,00

június 21. - negyeddöntő

Szavazáshoz jelentkezz be!

Eddig 32 tipp érkezett.

1 x 2 tipp  
1. Hollandia - Oroszország 69% 22% 9% 1

Játékszabályok, játék menete

Regisztráljon most a Sportingbetre!

június 20. - negyeddöntő

Összesen 36 tipp érkezett. | Saját tippjeim

    1 x 2 Tipp Eredmény
1. Horvátország - Törökország 44% 25% 31% 1 x

Legjobb tippelők

  Találat
vargadalma 1
amateur00 1
nimurta 1
feketemar 1
hataror 1
Csoki 1
maki 1
dgy 1
Bosco 1Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!