Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug31

Négy veretlen a legjobb négyben

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Egyértelműen kiemelkedett a mezőnyből a négy elődöntős. Meglepik-e az USA-át?1. (0-11) Görögország-USA

V – Tippmix: 1,70; Sportingbet: 1,91; Betandwin: + 11.5 – 1,85

Kosárlabda – ffi világbajnokság, elődöntő, Japán
fogadási határidő: péntek, 09.30

Az Eb-címvédő görögök nem túl látványos, ám annál hatékonyabb játékkal jutottak a négy közé. Egyetlen egyszer sem jutottak a 100 dobott pont közelébe, ám ötször is 70 pont alatt tartották az ellenfeleket. Náluk egyértelműen a csapatjátékon van a hangsúly, nincs kiemelkedő húzóemberük. Szpanulisz (11.3), Focisz (11.1), Papadopulosz (9.9) és Papalukasz (9.5) közel azonos pontátlaggal áll, míg Diamantidisz nem csak remekül irányít, hanem szenzációsan is védekezik.

És éppen ez lehet a kulcs! Az biztos, hogy nem fog ízleni Anthonyéknak a kemény védekezés, esetleg a zóna. Ám, ha nem dobnak olyan pocsékul, mint a németek ellen az első félidőben, akkor legyőzik a görögöket is. A legponterősebb Anthony, például úgy jutott 19 pontig, hogy az első hét mezőnydobását mellévágta. Ennél csak jobban fognak játszani, pedig így is nyertek egy húszassal.
No, és az is kellene majd nagyon az amerikaiaknak, hogy Wade ne ragadjon le 3 pontnál!
Nem fog, és nyernek, akár 11-nél többel

2. Spanyolország-Argentína

V – Tippmix: 1,80; Sportingbet: 2,63; Betandwin: 2,40

Kosárlabda – ffi világbajnokság, elődöntő, Japán
fogadási határidő: péntek, 12.30

Meglepő, hogy az argentinok győzelmére adják a több zsozsót, nálam ők az esélyesek.
Mindkét csapatra a kiváló, kíméletlen védekezés a jellemző. Nagyon jók lábbal, mindenhova odaérnek. Nagyon kevés pontot kapott mindkét válogatott.

A dél-amerikaiak kerete valamivel erősebb, illetve hosszabb a kispadja”. A kezdő ötös fantasztikus (Sanchez, Ginobili, Nocioni, Scola, Oberto), ahonnan kiemelkedik ugye Ginobili, de beugrásra kész a két NBA-s, Delfino és Herrmann is.

Az ibériaiaknál is van egy világklasszis, Gasol, meg néhány nagyszerű spíler: Navarro, Calderon és Garbajosa. De talán ők kevesebben lesznek, noha Gasolt nem nagyon lehet tartani (21.6 pont és 9.1 lepattanó/meccs).
Egy óriási meccset várok, ahol egy-két pont fog dönteni. Szerintem az argentinok javára.
Szólj hozzá Te is!