Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov25

Négyeket szór idegenben az Ajax

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Sulejmani hét gólos a bajnokságban

Sulejmani hét gólos a bajnokságban

Az utolsó három holland együttes elleni idegenben játszott mérkőzésén négy-négy gólt lőtt az Ajax, Eriksenék is őrzik az amszterdami együttes hagyományait – totális támadófoci. Nagyon ritka amikor nem lő gólt az Ajax, a NEC viszont nem erős előremenetben.

A Roda kétszer is négyet kapott az Ajaxtól, a kupában és a bajnokságban sem úszta meg, de az Utrech is megkapta a maga a négyesét. Apró szépséghiba, hogy itt hatot szedett össze Frank de Boer együttese. De azért annyira nem ócska az Ajax védelme, Lyonban például megúszta kapott gól nélkül, pedig a Stade de Gerland veszélyes hely. De most már az Eredivisében is kellenek a pontok, hármasával. Tíz pontos ugyanis a hátrány, ami könnyen 13 lehet, mert az AZ-nek még elmaradt meccse is van. Márpedig a bajnoki címvédés legalább olyan fontos, mint a BL-továbbjutás. Jövőre is oda kellene érni.

Az Ajaxszal ellentétben a NEC Nijmegen elverte az Utrechtet, sőt utána Rotterdamban a Feyenoordot is elkapta, ám nem volt tartós a forma, mert aztán legutóbb a gyengécske Roda otthon verte el Babosékat. A négy magyart – Babos, Szélesi, Vadócz és Eppel – foglalkoztató NEC az előző öt meccséből négyet elveszített a Goffertstadionban. Idén és tavaly tavasszal is az Ajaxé lett a három pont Nijmegenben.
Sigthórsson, Siem de Jong, Boilesen és Ooijer a vendég, Nuytinck és Amieux a hazai oldalon sérült.

1. NEC Nijmegen – Ajax

V – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,50; bet-at-home.com: 1,50; betfair: 1,57

Labdarúgás – Eredivisie
fogadási határidő: vasárnap, 14:30

2. Cottbus – Ingolstadt

H – Sportingbet: 1,60; Bwin: 1,60; bet-at-home.com: 1,60; betfair: 1,72

Labdarúgás – Bundesliga 2
fogadási határidő: vasárnap, 13:30

3. Athletic Bilbao – Granada

H – Sportingbet: 1,45; Bwin: 1,45; bet-at-home.com: 1,45; betfair: 1,49

Labdarúgás – Primera División
fogadási határidő: vasárnap, 19:45
Szólj hozzá Te is!