Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc28

Nem adnak esélyt senkinek a hollandok

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A hollandoknak nincs ellenfele a csoportjukban

Három selejtező-mérkőzést ajánlok a szombati munkanapra, három különböző nagyságú kockázattal. Remélem, lesz benne örömötök.

A hollandok eddig mind a három meccsüket gond nélkül behúzták, én valószínűtlennek tartom, hogy ne győzzék le a skótokat. Ha más nem, akkor eggyel többet lőnek majd, mivel a támadósoruk kirobbanó formában van: Huntelaar most már a Realban is elkezdte ontani a gólokat, Robben jelenleg a legjobb formában lévő szélső a világon (ha Messit nem annak vesszük), de Van Persie és Kuyt is tele van sikerélménnyel. Nyernek tehát a németalföldiek és komolya előnyre tesznek szert a csoportban.

A magyar csoport rangadóján portugált győzelmet várok, mert egész egyszerűen nem hibázhatnak többet Ronaldóék. A dánok elvitték mindhárom pontot Portugáliából, de az albánok is megcsíptek kettőt. Még egy hiba és oda lehet a vb-szereplés.

A selejtező előző körében mindhárom ellenfelüket nullára verték otthon az Elefántok, pedig akkor még Drogba nem is léphetett pályára. Most viszont ismét ő lesz a narancsmezesek vezére. Ráadásul Malawi semmivel sem erősebb a korábban simán elgyepált Botswana (4-0) – Madagaszkár (3-0) kettősnél. Hendikepes hazai győzelmet várok.

1.  Hollandia – Skócia

H – Sportingbet: 1,285; Bwin: 1,20; bet-at-home: 1,25

Labdarúgás – vb-selejtező, 9. csoport
fogadási határidő: szombat, 20.45

2.  Portugália – Svédország

H – Sportingbet: 1,571; Bwin: 1,50; bet-at-home: 1,55

Labdarúgás – vb-selejtező, 1. csoport
fogadási határidő: szombat, 20.45

3.  (0-1) Elefántcsontpart – Malawi

H – Sportingbet: 1,615

Labdarúgás – vb-selejtező, Afrika – 5. csoport
fogadási határidő: vasárnap, 18.00
Szólj hozzá Te is!