Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc02

Nem kegyelmeznek az angol fiatalok

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Carroll riogathatja a görög bekkeket

Carroll riogathatja a görög bekkeket

Veretlenül áll a csoportja élén – a vesztett pontokat tekintve – az angol U21-es válogatott, amely Európa-bajnoki selejtezőn négy és fél éve nem kapott ki hazai pályán. Most a szintén a csoportelsősségre hajtó görög együttest fogadja Stuart Pearce csapata.

Egy U21-es csapat ugye évről-évre változik, ám az angolok eredményessége ennek ellenére szemernyit sem. Legutóbb 2005 októberében veszítettek el Eb-selejtező mérkőzést a szigeten, ami hűen tükrözi az utánpótlás-képzés minőségét. A mostani kiírásban is kettőből kettőt nyertek Richardsék, a macedónoknak hatot lőttek, majd 1-0-ra verték a szintén roppant erős portugálokat.
Nincs ezen mit csodálkozni, annak ellenére, hogy elképesztően sok a kiváló légiós a Premier League-ben, ezek a fiatal angol srácok hétről-hétre pályára lépnek csapatukban. Richards, Smalling, Mancienne, Cattermole, Muamba, Wilshere, Gosling és Rodwell szinte stabil tagja együttesének. Egyedül elől lehetne jobb a helyzet: Sturridge alig jut szóhoz a Chelsea-ben, így a szövetségi kapitány inkább a newcastle-i Carroll favorizálja. Welbeck sérülése nem igazán jött jókor…

A helléneknek eddig egy vereségük van, Portugáliában 2-1-re kaptak ki. Az angolokat szeptemberben fogadták és 1-1-re végeztek a felek. Doncasterben angol győzelem várható.

1. Anglia U21 – Görögország U21

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,55; interwetten: 1,55

Labdarúgás – U21 Európa-bajnoki-selejtező, 9. csop.
fogadási határidő: szerda, 19.00

2. Hollandia U21 – Lengyelország U21

H – Sportingbet: 1,30; Bwin: 1,40; interwetten: 1,35

Labdarúgás – U21 Európa-bajnoki-selejtező, 4. csop.
fogadási határidő: szerda, 18.00

3. Andorra U21 – Moldova U21

V – Sportingbet: 1,65; Bwin: 1,75; interwetten: x

Labdarúgás – U21 Európa-bajnoki-selejtező, 1. csop.
fogadási határidő: szerda, 15.00
Szólj hozzá Te is!