Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl13

Nem lesz ez korai?

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

Az Újpest és a Fehérvár is csak nemrég kezdte a felkészülést. Azért reméljük, nem lesz meglepetés!
1. Újpest-Vaduz

H – Tippmix: 1,25; Sportingbet: 1,40; Betandwin: 1,30

Labdarúgás – UEFA-kupa, selejtező, 1. forduló
fogadási határidő: csütörtök, 19.00

Az Újpest az utolsó fordulóban maradt le a bajnoki címről, ami hatalmas csalódás volt a IV. kerületben. Lett is következménye, hisz elzavarták a vezetőedzőt, Mészöly Gézát. A helyére egy tapasztalt külföldi trénert akartak ültetni. Ebből a tapasztalt megvalósult, mivel Bicskei Bertalan ült le a fiatal szakember helyére.

A keret nem nagyon változott: elment Vlaszák, őt Balajczával pótoltak. Érkezett még Kövesfalvi és Völgyi. Látható, hogy az Újpest mit sem erősödött, de nem is gyengült. Illetve hát mégis, hisz van három sérült. Három nagyon fontos játékost, Rajczit, Tiszát és Füzit kell pótolni. Így biztos, hogy Kovács lesz az egyetlen támadó, pedig ez a szekció volt az Újpest legnagyobb fegyvere.

A Vaduzt első hallásra mindenki leírja. Pedig azért, mert liechtensteini, nem gyenge. A svájci második ligában játszik a gárda, és ott általában az élvonalban van. Hemzseg a légiósoktól, szóval egyáltalán nem kutyaütőkből áll.
Már az is jó eredmény lenne, ha nyerne az Újpest, senki nem várjon alázást.

2. Fehérvár FC-Kajrat Almati

H – Tippmix: 1,20; Sportingbet: 1,25; Betandwin: 1,25

Labdarúgás – UEFA-kupa, selejtező, 1. forduló
fogadási határidő: csütörtök, 20.00

A kazah gárda is csalóka. A Kairat ismerői szerint a gárda igen nagy költségvetéssel dolgozik, nem amatőrök gyülekezete. Az Almati tavaly 2-0-ra legyűrte otthon az Artmediát, és csak hosszabbításban bukott el Pozsonyban.
Igen komoly átalakítások, változások előtt áll a fehérvári klub. Az eddigi főtulajdonos fogta a kalapját és távozott. A helyére még nem érkezett másik pénzes cég, így egyelőre csak az önkormányzat támogatja Csertőiéket. Mellesleg a sikeredző, Csertői állása is bizonytalan volt néhány napig, nagyon rebesgették Dolcetti nevét.

A keret itt sem változott sokat, egyedül a kezdőkapus, Tudor lépett le. Őt még(?) nem pótolták, az eddigi cserekapus, Sebők lesz a beugró. Mezőnyposztokon minden maradt a régiben.
Ha nehezen is, de nyernek Kuttorék. Aztán Kazahsztánban majd jól megizzadnak.Hozzászólások
 • Carnivora július 13. 21:58 (#1) | Válaszolok

  0-4, UEFA-Kupa
  Liechtensteinek gyalázták meg az Újpestet
  A drukkerek kórusban követelték a bemutatkozó Bicskei Bertalan takarodását, lehülyézték a megdöbbentő vereség után.
  :-)

  A szakértő Bicskei bemutatkozott


Szólj hozzá Te is!