Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt09

Német támadás Oroszföldön

 Online sportfogadás-esélyek 2 hozzászólás

Arsavin pazar formában van

Arsavin pazar formában van

A hétvégi európai selejtezők közül az Oroszország-Németország ütközet igazi csemegének ígérkezik. A nagyhatalmak a 4. csoport első helyéről, vagyis az automatikus vb-részvételről döntenek Moszkvában, műfüvön, 4 Celsius fokban…

Nyolc kör után 22 szerzett ponttal a Nationalelf áll a csoport első helyén, míg Hiddink együttese egy ponttal lemaradva a második. A harmadik helyen álló finnek 14 pontot kapartak össze, szóval elég egyértelműek az erőviszonyok. Joachim Löw csapata még nem szenvedett vereséget, egyetlen pontvesztése a finnországi 3-3 volt. A szbornaja Németországban kapott ki 2-1, otthon azonban mind a négy meccsüket behúzták. Ráadásul csak egyetlen gólt kaptak, még az első mérkőzésükön Wales ellen. Az oroszok az elmúlt bő öt évben egyetlen tétmeccsen szenvedtek csak vereséget hazai pályán, akkor (tavaly nyáron) az Európa-bajnok spanyol armada győzött 3-0-ra.
De nem csak ez szól Oroszország mellett: a németeknek vélhetően kellemetlen lesz a csípős moszkvai őszi időjárás, előreláthatólag 8 fok lesz a Luzsnyiki Stadionban, ahol telt ház és műfű várja Lahmékat. A fullház 78,360 nézőt jelent, és ők igazi futball-lázban égnek. De a kulcs talán a műfű lesz, amihez nemigen vannak hozzászokva a germán lábak.

Picit egyénekre bontva a párharcot, úgy fest, hogy a német bekkek és az orosz támadók párharcára számíthatunk: a németek már öt forduló óta nem kaptak gólt, Arsavinék meg a tavalyi spanyol meccs óta mindig lőnek gólt, általában kettőt-hármat is. Mellesleg az Arsenal pöttöm támadója kiváló passzban van, de Pogrebnjaknak és Kerzsakovnak is elég jól megy. Ugyanez nem mondható el Gomezről, Kloséról és Podolskiról.

Lehet, hogy meglepő, de én orosz győzelmet várok.

1. Oroszország – Németország

H – Sportingbet: 2,40; Bwin: 2,45; interwetten: 2,50

Labdarúgás – világbajnoki selejtező, Európa, 4. csop.
fogadási határidő: szombat, 17.00

2. Montenegró – Grúzia

H – Sportingbet: 1,615; Bwin: 1,65; interwetten: 1,65

Labdarúgás – világbajnoki selejtező, Európa, 8. csop.
fogadási határidő: szombat, 18.00Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!