Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug29

Nowitzki ellen a Team USA

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Két komoly ellenfele lesz szerdán az USA-nak: Nowitzki és saját maga!1. (0-25) USA-Németország

V – Tippmix: 1,65; Sportingbet: 1,91; Betandwin: + 25.5 – 1,75

Kosárlabda – ffi világbajnokság, negyeddöntő, Japán
fogadási határidő: szerda, 12.30

Szépen összeálltak a fiatalok! Nehezen indult be a Team USA, mert nagyon nehéz átállni egy normális csapatjátékra. Ezek a fickók megszokták, hogy maguk veszik a kezükbe az irányítást, és pikk-pakk eldöntik a meccset. Most is eldöntik, de – egyre gyakrabban – együtt. A három(!) csapatkapitány – ez is a csapatszellem kialakításáért lett így -, James, Wade és Anthony egymás múlja felül.

LeBron James felvállalta a kevésbé látványos, ám annál hasznosabb “rutinos osztogató” szerepét, Anthony tüzel, mégpedig pontosan (19.6 pont/meccs), Wade meg mindkettőt, ahogy tőle megszoktuk.
A három zseni mellett van egy gyorslábú osztogató, Paul, aki nagyon gyorsan felvette a európai stílust, ráadásul alázatos. Az NBA-ben a legjobb újoncnak megválasztott irányító a legjobb gólpassz, és a legtöbb elcsent labda listáján is előkelő helyen áll.

A legtöbb gond a magas emberekkel volt, de lassan ők is összekapják magukat. Leginkább Brand és Bosh dicsérhető, de bennük még van tartalék. Mint ahogy Howardban és Jamisonban is.
Eddig nagyon szépen termelnek az amcsik (109.3 pont meccsenként), de a védekezést is komolyan veszik. Nem kapnak kevés pontot, ám rengeteg labdát lopnak (12.6/meccs!), és számtalan labdaeladásba hajszolják bele az ellenfelet.

És ne feledjük: a csapategységet, és a fegyelmet nem másnak köszönhetik Wade-ék, mint Coach K-nek, vagyis Mike Krzyzewski edzőnek. A mester háromszor nyert NCAA bajnoki címet a Duke egyetemmel. Sőt, ’90-ben világbajnokságot is nyert.

Lesöprik a németeket is, hisz Nowitzki egyedül kevés lesz. De nem fognak 25 pontnál többel győzni.

2. Görögország-Franciaország

V – Tippmix: 1,35; Sportingbet: + 8 – 1,91; Betandwin: + 7.5 – 2,05

Kosárlabda – ffi világbajnokság, negyeddöntő, Japán
fogadási határidő: szerda, 09.30

A görögök legyőzik a franciákat, és bejutnak a négy közé, de ezt a hendikepet elbukják. Úgy gondolom, nem verik meg nyolc pontnál többel Diaw-ékat, nagyon jól védekeznek a gallok (is).
Szólj hozzá Te is!