Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept23

Nyugtalanul alszanak a “matracosok”

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Fájhat is Forlánék feje, mert még nyeretlenek a bajnokságban

Fájhat is Forlánék feje, mert még nyeretlenek a bajnokságban

Még nem tudott bajnoki meccset nyerni az idényben az Atlético Madrid, pedig semmivel sem lett gyengébb a kerete, mint tavaly, mikor is a negyedik, vagyis Bajnokok Ligáját érő helyen végeztek Forlánék. Szerdán már nem hibázhatnak a “matracosok”!

Hogy az előző fordulóban pont nélkül maradt az Atlético, senki sem lepett meg, a Camp Nou-ban rendre nagy verést kapnak a fővárosiak. Most sem kegyelmeztek Messiék és 5-2-vel engedték haza Agüeróékat. De az első két kör szenvedése igen komoly meglepetés, a Malaga és a Racing finoman szólva is verhető lett volna, nem beszélve a Bajnokok Ligája antréjukról… A ciprusi APOEL ellen léptek pályára az első fordulóban, ami azért lássuk be, szerencsének számít, simán be kellett volna húzni a meccset. Ehelyett a vendégek kapusa élete formáját futotta, így csak egy gólnélküli döntetlent futotta a csíkos mezeseknek. Blama.

Komoly esély van viszont arra, hogy ennek a vesszőfutásnak az Almería issza meg a levét, mivel előbb-utóbb ki fog jönni a lépés a csapatnak, pláne a pazar támadórészlegnek: a Forlán-Agüero csatárpárost olyanok támogatják, mint Simao Sabrosa, Maxi Rodriguez, vagy épp José Reyes. Félelmetes.
Gijónban is elbukott az Almería, a Vicente Calderónban sem esznek meg sok sót az andalúziaiak.

Az előző hat (!) Valladolid-Osasuna/Osasuna-Valladolid ikszre végződött, így azt hiszem, most is a döntetlenre van a legnagyobb esély.

1. Atlético Madrid – Almería

H – Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,40; interwetten: 1,45

Labdarúgás – Primera División, 4. forduló
fogadási határidő: szerda, 20.00

2. Valladolid – Osasuna

D – Sportingbet: 3,20; Bwin: 3,35; interwetten: 3,30

Labdarúgás – Primera División, 4. forduló
fogadási határidő: szerda, 20.00

3. Aston Villa – Cardiff City

H – Sportingbet: 1,444; Bwin: 1,35; interwetten: 1,50

Labdarúgás – Carling-kupa
fogadási határidő: szerda, 20.45
Szólj hozzá Te is!