Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc26

Paraguay páholyban

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

Paraguay nagyon közel került Dél-Afrikához

Azért tegyünk a kezünket a szívünkre: nem sokan gondolták azt, hogy a világbajnokság dél-amerikai selejtezőjében tíz forduló után Paraguay fog vezetni hatalmas fölénnyel. Márpedig jelenleg a piros-fehér-kékeknek hat pont fórjuk van a második brazilokkal szemben, és négyen jutnak ki a vb-re!

Vagyis nekik elég az ötödikre figyelniük, aki nem más mint az ősi rivális szomszédvár, Uruguay. Történetesen épp Montevideóban játszanak szombaton. Forlánéknak élet-halál kérdés a győzelem, hiszen három ponttal le vannak maradva a még továbbjutó Chile mögött.

Hazai környezetben még veretlen a remek erőkből álló uruguayi válogatott, mégsem lehetnek elégedettek: Chilét, Venezuelát és Ecuadort is le kellett volna győzniük, ehelyett összesen szereztek ellenük három pontot. Pedig Bolíviát 5-0-ra, Perut meg 6-0-ra alázták Suárezék. Hátul stabilak, mindössze három gólt kaptak, ám elől csak két meccsen jött ki a lépés az egyébként parádés támadórészlegnek. Az Atlético csatára, Forlán évek óta zsákszámra szállítja a gólokat, Luis Suárez jelenleg az Ajax legjobbja, a nyáron nehéz lesz megtartani. Abreu 5, Bueno 4 gólt vágott a selejtezőkben. Őket olyanok támogatják, mint Cristian Rodríguez a Porto, Diego Pérez a Monaco, Álvaro González a Boca Juniors, Canobbio a Valladolid, vagy Maximiliano Pereira a Benfica középpályása. Szóval kiváló csapat lehetne, de valamiért már évek óta nem megy az uruknak.

Bezzeg Paraguaynak! Nagyon úgy fest, hogy megnyerik a selejtezőt, ami elképesztő meglepetés lenne, hiszen Brazília és Argentína egyeduralkodónak számít a kontinensen. Santa Cruzék mind az öt meccsüket behúzták otthon, a selecaót 2-0-ra verték. Argentínában pedig 1-1-et játszottak, eddig egyedül Bolívia bánt el velük, de ott nem könnyű játszani. Uruguayban kőkemény meccset fognak játszani, és én egy döntetlen kimenetelt tartok valószínűnek.

1.  Uruguay – Paraguay

D – Sportingbet: 3,20; Bwin: 3,20; bet-at-home: 3,10

Labdarúgás – vb-selejtező, Dél-Amerika
fogadási határidő: szombat, 21.00

2.  Mexikó – Costa Rica

H – Sportingbet: 1,55; Bwin: 1,55; bet-at-home: 1,60

Labdarúgás – vb-selejtező, CONCACAF-zóna
fogadási határidő: szombat, 23.00

3.  Marokkó – Gabon

H – Sportingbet: 1,35; Bwin: 1,30; bet-at-home: 1,35

Labdarúgás – vb-selejtező, Afrika – 1. csop.
fogadási határidő: szombat, 20.00Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!