Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept23

Ramos csak a hazájában próféta!?

 Online sportfogadás-esélyek 5 hozzászólás

Geovani még mindig a jövő embere

Juande Ramos, spanyol tréner csodákat művelt a Sevillával, 2006-ban és 2007-ben is megnyerte az UEFA-kupát, majd harmadik helyen végzett a spanyol ligában. Nem csoda, hogy egy zsák pénzt ajánlott érte és neki a Tottenham, aminek már nem tudott ellenállni. Londonban viszont – egyelőre? – csődöt mondott a Ramos-mágia.

Az előző szezonban a 11. helyen végzett az egyébként bombaerős kerettel bíró Spurs, a télen érkező Ramos nem tudott segíteni a csapaton. De az új idény már teljesen az övé, ő alakíthatta a keretet, ő dirigálta le a felkészülést. Persze a keret alakítást nem épp így tervezte, esze ágában sem volt megválnia két legjobbjától, az egyaránt támadó Robbie Keane-től, és Dimitar Berbatovtól. Pláne, hogy nem sikerült a pótlásuk, Geovani teljesen más típusú játékos, ráadásul még siheder, Fraizer Campbell más kategória, Pavljucsenko pedig az utolsó pillanatban esett be.

A többi poszton viszont erősödött a Tottenham: Modric és Bentley a középpályára, Corluka a védelembe, Gomes pedig a kapuba érkezett. Mégis nyeretlen még a csapat a bajnokságban…
Otthon háromból kétszer kaptak ki, idegenben 0-1-1 a mérleg. Az egyetlen még nyeretlen csapat a Premiershipben a Hotspur! Az UEFA-kupában viszont tudtak nyerni, igaz vért izzadtak a Wisla Krakkó ellen is (2-1). Ezek után nagy kérdés, hogy a Ligakupára mennyire fognak koncentrálni, hiszen a bajnokság és az UEFA-kupa sokkal fontosabb.

A “Szarkák” is csalódást okoztak eddig, nem is várt tovább Keegan mester, és lelépett. Lehet, hogy Ramos is jobban tenné, mert nagyon úgy fest, hogy Anglia nem fekszik neki. Szerintem Newcastle-ban is elbuknak.

A Milan parádésan játszott a Lazio ellen, és nagyon meglepne, ha Ancelotti változtatna azon a csapaton. Márpedig abba nem fért be sem Ronaldinho, sem Sevcsenko. Bár talán azért sokat nem ártanának ők sem…

1. Newcastle – Tottenham

H – Sportingbet: 2,55; Bwin: 2,60; bet-at-home: 2,55

Labdarúgás – angol Ligakupa
fogadási határidő: szerda, 20.45

2. Reggina – AC Milan

V – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,50; bet-at-home: 1,55

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: szerda, 20.30


Kapcsolódó cikkek az Online sportfogadás-esélyek rovatban

Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!