Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov18

Remiparádé

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Brestben az egy pont a divat

Brestben az egy pont a divat

Még most szólok, hogy ez csak egy ajánlás a bátrabbak és persze nem kombóban. Persze az igazi fanatikusak rádobhatnak pár százat. A franciáknál igen gyakori a pontosztozkodás, de még ezen belül is vannak erre gyúró gárdák. Hát itt vannak.

A Bordeaux a hét hazai meccséből hatszor ikszelt, ő egyelőre a legjobb ebben, ám most idegenben játszanak a dél-nyugatiak. A másik profi egypontozó a Brest, az újonc még veretlen otthon, ám 1-5-0-val áll. A tizenhárom forduló alatt kilencszer remizett! Az 1-9-3-as mutató mosolyra húzza az ember száját. A Sochaux is középcsapat, nem veti meg az izgalmas ikszeket, az előző négy vendégszereplésén kétszer szerzett egy pontot. A montbéliard-i brigád legutóbb Nizzában 1-1-et játszott.

Az Auxerre legutóbb az Evian stadionjában vereséget szenvedett, előtte viszont négyszer is ikszelt. Könnyen visszatérhet erre az útra, pláne, hogy a Valenciennes azért nem az a félelmetes vendéglátó – 2-3-1-el áll otthon és csak három gólt kapott. És most viszem be a döntő ütést: az előző négy meccsükön háromszor nem született győztes. Na?

1. Brest – Sochaux

D – Sportingbet: 3,00; Bwin: 3,10; bet-at-home.com: 3,00; betfair: 3,15

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: vasárnap, 17:00

2. Valenciennes – Auxerre

D – Sportingbet: 3,00; Bwin: 3,00; bet-at-home.com: 3,00; betfair: 3,15

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: vasárnap, 17:00

3. Sporting Gijón – Getafe

D – Sportingbet: 3,20; Bwin: 3,30; bet-at-home.com: 3,20; betfair: 3,35

Labdarúgás – Primera División
fogadási határidő: vasárnap, 16:00
Szólj hozzá Te is!