Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept06

Reváns a vb-döntőért!

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Ritka, hogy ilyen hamar összefut a két vb-döntős. Nagy a sansz a visszavágásra!1. Franciaország-Olaszország

H – Tippmix: 1,90; Sportingbet: 2,10; Betandwin: 2,10

Labdarúgás – Eb-selejtező
fogadási határidő: szerda, 20.15

Jelenleg nincs ennél a két csapatnál jobb válogatott a földtekén.. Az olasz és a francia válogatott játszotta ugyanis a vb-döntőt Németországban. És micsoda pech (nekünk szerencse), hogy két hónappal később ismét találkoznak. Igen ritka az ilyen esemény.

Most azonban némileg más a felállás. Egyrészt nem Berlinben, hanem Párizsban lépnek pályára, másrészt picivel megváltoztak a csapatok is. A franciáknál már nincs Zidane és Barthez, az olaszoknál most nincs Totti, Del Piero, Toni, Camoranesi, Materazzi és Nesta.
Látható, hogy az új talján szövetségi kapitánynak, Donadoninak nehezebb a dolga. Neki több sztárt kell pótolnia. Őket egyrészt az akkori cserékkel, De Rossival, Inzaghival és Barzaglival, illetve az ismét behívott Cassanóval pótolja.

Nos eddig nem épp sikeresen, hiszen az első fordulóban, hazai pályán csak egy döntetlenre futotta Litvánia ellen. Máris inog a kispad Donadoni alatt. Főleg, ha a Stade de France-ban sem sikerül nyerni.
A franciák egy könnyed grúziai győzelemmel (3-0) hangoltak, vagyis elég jó formában vannak.

Amennyiben a hazaiak nyernek, máris öt pont előnyre tesznek szert az olaszokkal szemben, ami már-már behozhatatlan ebben a csoportban (csak Ukrajna lehet veszélyes).
Márpedig Henryéknak áll a meccs, most megmutatják, hogy megérdemelték volna a vb-trófeát.

2. Ukrajna-Grúzia

H – Tippmix: 1,20; Sportingbet: 1,22; Betandwin: 1,22

Labdarúgás – Eb-selejtező
fogadási határidő: szerda, 18.00
Szólj hozzá Te is!