Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún04

Robin Hoodítása

 Online sportfogadás-esélyek 4 hozzászólás

Robin Söderling élete legjobb formáját futja

Az idei Roland Garros legnagyobb meglepetését egyértelműen a svéd Robin Söderling okozta azzal, hogy négy szettben kiütötte az előző négy kiírás győztesét, a salakon gyakorlatilag verhetetlennek tűnő Rafael Nadalt. A 23. helyen kiemelt északi óriás most már az elődöntőben sem esélytelen.

Nadal előtt egy másik hispánt, a szintén előrébb rangsorolt David Ferrert is elsöpörte az útból a svéd, majd a negyeddöntőben Davigyenkót alázta meg (6:1, 6:3, 6:1). Félelmetesen adogat a 193 centis Söderling, az orosz ellen nemhogy nem bukta el saját adogatását, de a közelébe is alig került ellenfele (2 bréklabdája volt). Pedig a legtöbb szakértő arra számított, hogy a Nadal elleni remek mérkőzése után nem lesz képes még egyszer olyan szinten ütögetni.
Most, a González elleni elődöntő előtt is egyre erősebbek ezek a hangok, a Tippek.com saját szakértője szerint is ki fog pukkadni a svéd lufi. A chilei olimpiai bajnok ellen roppant nehéz dolga lesz, mivel González nagyszerűen érzi magát ezen a borításon, szinte képtelenség őt leütni a pályáról, minden visszajön róla. Andy Murray tudna erről mesélni… És akkor még nem is említettem a vízfakasztó tenyereseit. Nem volt amúgy nehéz útja a chileinek, a skót előtt, aki amúgy keménypályás specialista, a francia Ouanna és a román Hanescu volt az ellenfele.

Mindkét srácnak ez a legjobb eredménye a Roland Garroson, de az AusOpenen már egyszer döntőt játszó Gonzalez rutinja jóval nagyobb, ami egy elődöntőben nagyon fontos lehet. Most még nagyobb szerepe lesz a mentális erőnek. Ezért javasolja szakértőnk, hogy inkább Fernando Gonzálezre fogadjunk.

A másik ágon a sorozatban huszadik(!) Grand Slam-elődöntőjét játszó Roger Federer a majd’ két méteres óriással, Juan Martin Del Potróval csap össze. Az argentin magasságából adódóan kegyetlenül adogat (a negyeddöntőben 90%-ban pontot nyert az első szerváiból!), de teniszezni is tud. Meglepően jó a lába és alapvonal játéknál sem jön zavarba. Sőt! A salakspecialista Robredót nagyon könnyedén letolta (6:3, 6:4, 6:2), tenyereseire nem talált ellenszert a spanyol. Eddig egy szettet veszített el, azt is tie-breakban. De Federer ellen más lesz: Madridban is jó formában volt Del Potro, mégsem volt esélye a helvét ellen (3:6, 4:6). Az AusOpenen összesen három gémet nyert Roger ellen (3:6, 0:6, 0:6), ráadásul még sosem verte meg (0:5), vagyis fejben képtelen felnőni a feladathoz. Túlzottan is tisztelni az egykori világelsőt.

1. F. González (CHI) – R. Söderling (SWE)

H – Sportingbet: 1,80; Bwin: 1,80; interwetten: 1,80

Tenisz – Roland Garros, elődöntő, ffi.
fogadási határidő: péntek, 14.00

2. R. Federer (SUI) – J. M. Del Potro (ARG)

H – Sportingbet: 1,25; Bwin: 1,25; interwetten: 1,33

Tenisz – Roland Garros, elődöntő, ffi.
fogadási határidő: péntek, 14.00Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!