Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug18

Rögtön rangadó a kosár-vb-n

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Az olimpia bajnok az Eb bronzérmessel kezdi a vb-t!Argentína-Franciaország

V – Tippmix: 2,25; Sportingbet: 3,50; Betandwin: 2,95

Kosárlabda – ffi világbajnokság, Japán
fogadási határidő: szombat, 12.00

Mindjárt az első fordulóban összeakadt két válogatott, mely a végső győzelemre is esélyes. Az olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérme Argentína, és a legutóbbi Eb-n bronzérmet nyerő Franciaország.

A dél-amerikaiak fantasztikus csapattal érkeztek. A két legnagyobb ász az NBA-ben is remeklő Ginobili és Nocioni. De a földkerekség legerősebb bajnokságában edződik Delfino és Oberto is. Sőt az ősztől már ott pattogtat Herrmann is. És Luis Scola is draftolva van már néhány éve, de a kiváló center még a Tauban játszik.
Említést érdemel még két fantasztikusan rutinos, természetesen olimpiai bajnok kiválóság, Prigioni és Wolkowisky is.
Ez a gárda az NBA-sztárokkal érkező amerikaiakra is veszélyes lehet.

Akárcsak a rendkívül fiatal, de már bizonyító gall válogatott. Parkerék meglepve Európát látványos játékkal harmadikok lettek a tavalyi Eb-n. De ez könnyen lehetett volna arany is, hisz a végül könnyedén nyerő görögöktől egyetlen ponttal kaptak ki az elődöntőben. Pedig szinte végig vezettek.
A csapat motorja a már említett Parker, aki a San Antonio irányítója. A NBA-ben játszik még a center Petro és Turiaf, valamint a két csatár Pietrus és Diaw. Utobbit, a Phoenix fregoliemberét az év legtöbbet fejlődő játékosának választották az elmúlt szezonban.
Akire még érdemes odafigyelni az a Realban játszó Gelabale, a hatalmas termetű Weis, valamint a rendkívül rutinos Foirest.

Az argentin rutin, és persze tudás csap össze a fiatalos lendülettel. A dél-amerikaiak statikusabbak, taktikusabban és nagyon jól dobnak, míg a franciák gyorsak és atletikusak.
Én meglepetést várok, az a megérzésem, hogy az európai gárda nyer. Persze benne van a pakliban, hogy simán nyernek Ginobiliék.
Szólj hozzá Te is!