Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb07

Ronaldinho nélkül, és veretlenül

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A sérült Ronaldinho nem lesz ott a veretlen Dunga-csapatban! Mi lesz így Portugália ellen?1. Brazília – Portugália

D – bet-at-home: 3,25; Sportingbet: 3,10; Bwin: 3,20

Labdarúgás – válogatott mérkőzés
fogadási határidő: kedd, 21.00

Londonban, az Arsenal stadionjában csap össze a két portugál-ajkú ország. Legutóbb közel négy éve találkoztak, és akkor Portugália nyert 2-1-re. Most semleges pályán visszavághatnának a brazilok, de nem könnyű napjaink legjobb futballistája, Ronaldinho nélkül. A Barca zsenije sérülés miatt nem lehet ott Londonban.

Igaz, Dungát nem különösebben érdeklik az ilyen dolgok, ő (is) a fiatalításban hisz. Elővett olyan focistákat, kiket alig-alig ismert Európa. Elano, Vagner Love, Daniel Carvalho és Dudu Cearense például, a kissé periférián lévő ukrán és orosz bajnokságban remekel.
De sevillai Daniel Alves, Adriano Correia és Rafael Sobis (ő Betises) trió sem túl ismert.

Most már persze ismertek, sőt elismertek, hiszen nagyszerűen szerepelnek. Dungával eddig hat meccset játszott a selecao, és ötöt megnyert. Csak az első meccsen, Norvégiában ikszeltek Lúcióék.
A legnagyobb győzelem kétségtelenül Argentína ellen született. Az ősi ellenséget nagyon könnyedén, 3-0-ra verték Kakáék! Később Wales, Ecuador és Svájc is kétvállra lett fektetve.

Jó előjel a braziloknak, hogy Argentínát is az Emirates Stadionban ütötték ki. Vagyis a portugáloknak fel kell kötniük a fehérneműt.
Dunga egyébként reaktiválta az Interben egyre jobb formában játszó Adrianót is.

A portugáloktól Pauleta fog hiányozni, mivel a PSG támadója visszavonult a válogatottól. Valószínűleg Hélder Postiga lesz majd a középcsatár. És persze Figo sem válogatott már, őt Simao próbálja meg helyettesíteni.
Két “portugálnak”, Decónak és Scolari mesternek külön is érdekes lesz a meccs. A Barcelona irányítója brazilnak született, míg a tréner ma is brazil állampolgár, sőt vb-aranyat nyert a sárgákkal.

Nagyszerű meccsre van kilátás, ahol mi nem várunk győztest.

2. LDU Quito – Club Tacuary

H – bet-at-home: 1,40; Sportingbet: 1,35; Bwin: 1,40

Labdarúgás – Libertadores-kupa
fogadási határidő: szerda, 02.45
Szólj hozzá Te is!