Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj25

Serie A: a kiesés elkerüléséért!

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Az utolsó fordulóban akadnak meglepetések, főleg, ha csak az egyik félnek fontos a győzelem!1. Reggina-Milan

H – bet-at-home: 1,25; Sportingbet: 1,22; Bwin: 1,28

Labdarúgás – olasz bajnokság
fogadási határidő: vasárnap, 15.00

A friss BL-győztes Milan ebben az szezonban már mindent elért, ami elérhető volt: mínusz nyolc pontról indulva felkapaszkodott a negyedik helyre, ami ugye BL-indulást ér. Plusz szerdán megnyerte a BL-t is, visszavágva a Liverpoolnak.
Nos ezek után nem hiszem, hogy Gattusóék vért fognak inni a Reggina elleni mérkőzés előtt. Ha egyáltalán játszanak. Mert elég nagy az esély, hogy az Udinese ellen látott csapat fut ki a gyepre. Ők azok, akiket nem láthattunk Athénban, a döntőn.

A Regginának viszont úgy kell a három pont, mint egy falat kenyér! Ha megvan a három pont, tuti bentmaradnak Amorusóék. No meg, ha nem indulnak mínusz 11 pontról. Amúgy otthon 6-8-4-es a mérlegük, ám három forduló óta nem tudnak nyerni.
Na majd most!

2. Siena – Lazio

H – bet-at-home: 1,20; Sportingbet: 1,20; Bwin: 1,28

Labdarúgás – olasz bajnokság
fogadási határidő: vasárnap, 15.00

A másik egylet, akinek muszáj nyernie, az a Siena. Csakhogy, ha legyűrik a Laziót, akkor sem biztos az élvonalbeli tagságuk. Mástól is függnek a toszkánok.
A Lazio a harmadik helyen áll, és ha a Milan nem nyer, akkor ott is marad, függetlenül a sienai eredménytől. Ha meg véletlenül mégsem lesznek harmadikok, akkor sem történik semmi. Így is, úgy is selejtezőt kell játszania a BL-ben.

Szóval ők sincsenek agyon motiválva, ami Siena győzelmet sejtet.
Szólj hozzá Te is!