Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj07

Serie A: Itt a hajrá, itt vannak a furcsa oddsok

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Már csak három forduló van hátra az olasz bajnokságból, ebből kettőt le is pörgetnek a héten. Mivel komoly harc van a kiesés ellen, valamint a nemzetközi kupaindulást érő helyekért, lehet kalkulálni. És ha lehet, akkor ezt az olaszok meg is teszik. Mi meg résen leszünk.

A Fiorentina sienai meccse mondjuk pont nem az, ami miatt gondolkodnunk kell, ki adja le kinek a meccset, mivel a liláknak nagyon kell a pont, még odaérhetnek a dobogóra. A Siena pedig a bennmaradástól van öt pontnyira, ergo eszébe sincs feltálalni a három pontot. Vagyis ezen a meccsen valóban az nyer, aki jobb. Ez pedig egyértelműen a Fior, mely az előző négy idegenbeli meccséből hármat behúzott, kapott gól nélkül. Egyedül Cagliariban vérzett el. No meg a hétvégén otthon a Roma ellen. A Siena az előző három fordulóban nem csak pontot nem szerzett, de gólt sem lőtt.  Nem meglepő tehát az utolsó előtti hely. Sőt, van ennél sokkal durvább statisztika is: a legutóbbi négy hazai bajnokiján nem lőtt gólt! Pedig még véletlenül sem a Juve ellen kellett játszani. Télen, Firenzében 4–1-re nyert a Fior.

A Torino–Genoa meccs már jóval pikánsabb, a két klub a két utolsó még bennmaradást érő helyen rostokol, négy, illetve három ponttal megelőzve a 18. Palermót. Tehát, ha most osztoznak a pontokon, mindenképp maradnak a mostani helyükön, vagyis élvonalat érő pozícióban. Egy győzelem ellenben nagyon közel hozná a biztos élvonalbeli tagságot, én a helyükben meg is próbálnám, no de ismerjük az olasz focit… És biztosak lehetünk benne, hogy nem véletlenül adták magasan a legkisebb oddsot a döntetlenre.
A Bologna nincs veszélyben, a Napoli viszont bebiztosíthatja a második helyét. Így a Bologna egész vállalható hazai indexe ellenére érdemes kettesre fogadni.

1. Siena–Fiorentina

V – Betfair: 1.70; Bwin: 1.65; Interwetten: 1.65; Bet-at-home: 1.60

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: szerda, 20:45

2. Torino–Genoa

D – Betfair: 1.85; Bwin: 1.65; Interwetten: 1.60; Bet-at-home: 1.65

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: szerda, 20:45

3. Bologna–Napoli

V – Betfair: 1.76; Bwin: 1.75; Interwetten: 1.70; Bet-at-home: 1.65

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: szerda, 20:45
Szólj hozzá Te is!