Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr03

Shearer sem tehet csodát

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Shearernek kellene felráznia a "Szarkákat"

Igen tragikus állapotban van az egykor szebb napokat is megélt Newcastle. Az előző kilenc fordulóban egyszer tudtak nyerni a “szarkák”, így aztán kiesőhelyre csúsztak vissza. A legendás támadónak, Alan Shearernek kellene kivezetnie innen a gárdát.

Az egykori nagyszerű támadó Ian Dowie-t vette maga mellé, ők próbálják meg benntartani a fekete-fehéreket. Az első meccsük nem éppen leányálom: a Chelsea érkezik a St. James’ Parkba. Az előző két hazai mérkőzésüket a Manchester United és az Arsenal ellen vívták. Szép sorozat. Amúgy mindkettőt vereséggel zárták.

A Chelsea a bajnoki címre gyúr, szóval kegyelemre nem számíthatnak Owenék. A londoniak idegenbeli mérlege 10-2-3, mely a PL legjobbja és mivel a Newcastle legutóbb december vége felé tartotta otthon a három pontot, az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy Shearer vereséggel nyitja a menedzseri pályáját.

Az Arsenal fantasztikus sorozatot épített, 21 mérkőzés óta veretlen Arsene Wenger csapata! Az Emirates-ben az előző kilenc mérkőzésen egyetlen gólt kapott a londoni gárda. Ezek után a liga egyik leggyengébb vendégének számító Man. City nem sok jóra számíthat. Pláne, hogy Fábregas végre ismét játékra jelentkezett.

A MU a Liverpool után a Fulhamtől is kikapott, kizárt, hogy ismét kapjon egy pofont. Az Aston Villa meg amúgy sincs olyan passzban, hogy meglepetést okozzon, az előző hat meccsén egy laza 0-1-5-ös indexet hozott össze…

1.  Newcastle United – Chelsea

V – Sportingbet: 1,60; Bwin: 1,60; bet-at-home: 1,60

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 16.00

2.  Arsenal – Manchester City

H – Sportingbet: 1,533; Bwin: 1,50; bet-at-home: 1,50

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 16.00

3.  Manchester United – Aston Villa

H – Sportingbet: 1,35; Bwin: 1,35; bet-at-home: 1,35

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: vasárnap, 17.00
Szólj hozzá Te is!