Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún15

Spurs: söprés!?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A nagydöntő mindhárom mérkőzését megnyerte eddig a San Antonio! Kisöpri a Clevelandet?1. Cleveland Cavaliers – San Antonio Spurs

V – bet-at-home: 1,65; Sportingbet: 1,65; Bwin: 1,65

Kosárlabda – NBA, döntő, 4. mérk. (az állás: 0-3)
fogadási határidő: péntek, 03.05

A San Antonio lesz az NBA-bajnok, ez most már nem is kérdés. Persze már a döntő előtt is egyértelmű volt, de 0-3-ról már tényleg nem lehet felállni. Pláne nem egy ilyen gárdával. Az NBA-történetének egyik leggyengébb döntőse a Cavs, noha nem James-szék lesznek az elsők, akiket kisöpörnek. Merthogy ki fogják őket, az most már nagyon érik.

Ez leginkább éppen “King Jamesnek” köszönhető, aki képtelen a valódi tudását megmutatni. Az előző meccsen ugyan 25 pontot dobott LeBron, ám mindezt 9/23-as mezőnykísérlettel. A hárompontos vonalon túlról 0/5-öt hozott össze. Ráadásul az embere, a “fakezű” Bowen 13 pontot dobott, vagyis hátul is akadtak gondjai a Cleveland franchise-playerének.
Pedig a segédjei egész jól muzsikáltak: Pavlovics és Gooden 13, Ilgauskas 12 pontot szorgoskodott össze. Sőt Ilgauskas lekapott 18 pattanót is, Gooden pedig 12-t.

De nem csak ez szólt a “gavallérok” mellett, hanem az is, hogy a Spurs pocsékul játszott. Az MVP-cím legnagyobb esélyese, Parker 17 pontjával a csapat legeredményesebbje volt. Duncan 14 pontot, míg Ginobili 3 pontot dobott. Az argentinnak egyetlen mezőnykísérlete sem ment be! Példátlan.

Egészen biztos, hogy még egyszer nem játszik ilyen kilátástalanul a Spurs, márpedig így sem tudott nyerni a Cavs (72-75). Vagyis azt gondoljuk, hogy pénteken hajnalban átveszi a trófeát a San Antonio.
A döntő MVP-je pedig Parker vagy Duncan lesz, attól függően, hogy hogyan sikerül nekik a negyedik meccs.

2. KR Reykjavik – FH Hafnarfjördur

V – bet-at-home: 1,55; Sportingbet: 1,60; Bwin: 1,55

Labdarúgás – izlandi bajnokság
fogadási határidő: csütörtök, 22.00

A 4-1-0-ás mérleggel listavezető FH az utolsó helyezet (0-1-4) KR-hez látogat. Fix kettes!
Szólj hozzá Te is!