Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept11

“Összeragadt” a Chelsea és a Barca

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Harmadik éve játszik egymás ellen a két szupergárda! Most már a csoportkörben összekerültek!
1. Chelsea-Werder Bremen

H – Tippmix: 1,35; Sportingbet: 1,44; Betandwin: 1,45

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: kedd, 20.45

Most valamivel kedvezőbb a Chelsea helyzete az előző évekéhez képest, hiszen már a csoportkörben összeakadt a Barcelonával, így az nem tudja egyből kiütni. Persze lehet, hogy a Werder bekavar, és ismét búcsúzik a londoni gárda. De azért ne tegyenek erre a verzióra sokat. A kékek ugyanis még tovább erősödtek, és most már nem elégszenek meg a bajnoki címmel.

Abramovics álma teljesült (vannak, akiknek ez könnyebben megy)! Sikerült Londonba csábítania Sevcsenkót (próbáljon meg ilyet álmodni Ináncsy úr…), az általa a világ legjobbjának tartott támadót. Aztán “mellékesen” megérkezett a világ egyik legjobb középpályása, Ballack, és a világ talán legjobb balbekkje, Ashley Cole. De ez nem minden ám. Olyan fiatal tehetségek is a Stamford Bridge-re költöztek, mint Boulahrouz, Salomon Kalou és Obi Mikel.

Ennek ellenére már beszedték az elő taslit, hisz kikaptak Middlesbrough-ban. Otthon viszont mindkét meccsét megnyerte a Mourinho-gárda, és a Werdert is le fogják győzni, noha nagyon veszélyes az észak-német egylet.

2. (0-1) Barcelona-Levszki Szófia

H – Tippmix: 1,30; Sportingbet: 1,44; Betandwin: 1,38

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: kedd, 20.45

A Barcelona két góllal biztos, hogy jobb a Levszkinél. Ráadásul most már olyan bő a keret, hogy Rijkaard pihentette a csapat egy részét (Oleguer, Puyol, Gio, Motta, Giuly nem kezdett, Deco és Ronaldinho lejött) az Osasuna elleni bajnokin. Ahol így is nyertek 3-0-ra.
Nem lesz olyan jó szófiainak lenni kedd este.
Szólj hozzá Te is!