Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept27

Számolni kell a Valenciával!

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Már az idény elején kiváló formában játszik a Valencia! Kitart a Roma ellen is?
1. Valencia-Roma

H – Tippmix: 1,75; Sportingbet: 1,80; Betandwin: 1,85

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: szerda, 20.45

A Valencia idén nagyon jó! Ismét! A bajnokságban még veretlen, pedig már járt Barcelonában is (1-1)! Előtte háromból hármat nyertek Villáék, és a BL-t is remekül kezdték. Az Olympiakosz pályáján nyitották a menetelést, és 4-2-re nyertek a görögök ellen. Az új igazolás, Morientes három gólt gurított!

Egyébként nem hemzseg a Valencia öltözője az új arcoktól. A Moron kívül Del Horno (aki sérült), Tavano (ő is), Gavilán, David Silva, Hugo Viana és Joaquín (ő pedig eltiltását tölti) érkezett. Kétség kívül az utóbbi a legjobb igazolás. A válogatott támadó az egyik legjobb spanyol focista, és Vicentével, valamint Villával félelmetes támadó triót alkotnak.

A Roma sem panaszkodhat a rajtja miatt, hiszem a 3-0-1-es bajnoki nyitány elég jó. Bár a hazai vereséget az Inter ellen szívesen elfelejtenék. A Bajnokok Ligáját viszont nagy lendülettel kezdték Tottiék. A Sahtart fogadták Rómában, és meglepően könnyedén, 4-0-ra verték.
Ennek ellenére a hazai csapat az esélyes, véleményem szerint nyerni is fog a Valencia.

2. Liverpool-Galatasaray

H – Tippmix: 1,30; Sportingbet: 1,25; Betandwin: 1,35

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: szerda, 20.45

A ‘Pool egy eindhoveni ikszel kezdett, így most már muszáj három pontot gyűjtenie. Az Anfield Roadon egy kötelező is, főleg a mostani formájukat elnézve (Newcastle 2-0, Tottenham 3-0).
Szólj hozzá Te is!