Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov28

Szárnyalnak otthon a Sasok

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Az mannheimi Sasok otthon mindenkire lecsapnak! Legalábbis mostanában1. Adler Mannheim – Straubing Tigers

H – bet-at-home: 1,30; Sportingbet: 1,29; Bwin: 1,25

Jégkorong – német DEL
fogadási határidő: kedd, 19.30

Az elmúlt öt hazai meccsét megnyerte a Mannheim, sőt az előző kilenc hazai összecsapásából nyolcat behúzott a kék-piros-fehér csapat. Nem nagyon szeretnek tehát az ellenfelek kicsúszkálni a mannheimi SAP Arénába.
De nem volt ez mindig így. A szezon elején nagyon nem akaródzott beindulni a Sasok szekere (hű, ez aztán a képzavar). Az első öt hazai meccsükön négyszer vereséget szenvedtek. Aztán beindultak, mint a szél, de ezt már leírtam.

A Straubing ellen is meglesz a győzelem, hiszen a Tigrisek ritka gyengék. Az előző tíz fordulóban egyetlen egyszer tudtak csak nyerni! Idegenben még ennél is rosszabb a helyzet: az első meccsüket még valahogy megnyerték szeptember elején, de azóta kilencszer veszítettek egymás után.

Tuti egyes a meccs!

2. Hamburg Freezers – Augsburger Panther

D – bet-at-home: 4,50; Sportingbet: 4,60; Bwin: 4,35

Jégkorong – német DEL
fogadási határidő: kedd, 19.30

Hát ez egy roppant merész tipp lesz, de nem tudok szabadulni ettől az érzéstől. Nem gyakori az iksz a hokiban, de most én erre voksolnék.
Mindkét csapat gyengélkedik, és akkor még nagyon szofisztikáltan fogalmaztam. A Hamburg a legritkább esetben tud csak nyerni a saját csarnokában. És ugyanez elmondható a Párducokról is, csak ők idegenben nem nagyon szereznek pontot.

A hamburgiak az előző hat meccsükből egyet nyertek meg, azt is idegenben. Otthon, a Color Line Arénában csak két összecsapást sikerült megnyerniük rendes játékidőben.
Így most arra számítok, hogy nem dől el a derbi 60 perc alatt, és akkor nagyot lehet kaszálni.
Szólj hozzá Te is!