Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt28

Szárnyra kaptak a Zöld Sasok

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Pölöskey a kezdőbe harcolta magát

Pölöskey a kezdőbe harcolta magát

Belelendülni látszik a Ferencváros, tíz napon belül három mérkőzést nyert, kétszer idegenben. Tényleg csak a siker kellett? A Tippek továbbra is tartja, hogy igen, mert a keret erős. Az Újpest elleni győzelem szárnyakat adhat. Siófok is bevehető.

Pápán is úgy tűnt, tovább süllyed a zöld ladik, ötvennégy percig vereségre állt a Ferencváros. Aztán viszont fordított és megszerezte első idegenbeli sikerét, ahogy azt mi meg is éreztük. Az önbizalom szemmel láthatóan kezdett visszaszivárogni az öltözőbe, épp jókor, hiszen az ősi ellenfél, az Újpest látogatott az Albert-stadionba. És el lett picsázva rendesen, a 3-0-s hazai siker a lilákra nézve volt hízelgő. Szerdán pedig Szolnokon is nyerni tudott a Fradi, a Magyar Kupa keretein belül ötöt vágtak Somáliáék (5-2). Apropó, Somália – a brazil támadó az előző három meccsen négy gólt lőtt.

Ez a csapat nem rossz, ezt már a nyáron láthattuk az El-ben, most pedig visszatérni látszik az önbizalom, és úgy látszik, Détári “Döme” húzásai bejöttek: Otten egyre jobban érzi magát egy sorral előrébb, Hakola dinamikája, gyors megindulásai, irányváltásai jobban érvényesülnek a két támadó mögött, Maróti pedig megoldja a jobb oldali védekezést, sőt, jobban be tud kapcsolódni a támadásokba – mivel korábban jobb futó volt -, mint Balog vagy Csizmadia. A Pölöskeybe vetett hit is megtérült, a jó felépítésű center a Pápa és az Újpest ellen is csapata egyik legjobbja volt, és elég jól megértik és kiegészítik egymást Somáliával. Ja és Józsi is a csapatban ragadt, a ballábas irányító nyáron rendszeresen és nem rosszul játszott, aztán kegyvesztett lett. Most visszakerült és a csapat elkezdett nyerni. Józsi kevés labdát ad el, pontosan passzol és életveszélyesek a pontrúgásai.

A Siófok hét mérkőzés óta nem tudott győzni, akkor is Magyar Kupa-meccsen. A bajnokságban hét forduló óta képtelen nyerni, az előző öt hazai meccséből négy 0-0 lett. Erre van most a legnagyobb esély, ám most a Fradinak nagyon megindult a szekere, kinyílt a gólzsák.

1. BFC Siófok – Ferencváros

V – Sportingbet: 2,40; Bwin: 2,40; bet-at-home.com: 2,40

Labdarúgás – NB I
fogadási határidő: vasárnap, 18:00

2. Tottenham – Queens Park Rangers

H – Sportingbet: 1,35; Bwin: 1,35; bet-at-home.com: 1,35

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: vasárnap, 17:00

3. Udinese – Palermo

H – Sportingbet: 1,70; Bwin: 1,72; bet-at-home.com: 1,70

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: vasárnap, 15:00
Szólj hozzá Te is!