Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt11

Szerencsés huszoneggyel, de szomorúan zárhatunk

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

Rudi és Dzsudzsi nélkül nehéz lesz

Rudi és Dzsudzsi nélkül nehéz lesz

Akár huszonegy ponttal is zárhatja a magyar válogatott a selejtezősorozatot, amivel még a második helyezettek közt is előkelő helyen állna. Sőt, a legjobb is lehetne. De sajnos a svédek elleni két meccs miatt a harmadik helyen végez az Egervári-csapat. Szép búcsúban reménykedve.

Pénteken, Helsinkiben már az első ötven perc után eldőlt, hogy a magyar válogatott nem vesz részt a kontinenstornán, a svédek ugyanis kétgólos előnyt halmoztak fel, amit a finnek képtelen voltak ledolgozni. Így Hollandia hiába is győzné le Svédországot, a mi mérkőzésünk tét nélkülivé vált. Ennek ellenére a teltházas Puskás és a csapat hónapok óta látható, érezhető éhsége elég lehet egy újabb finnek elleni sikerhez.

Még úgy is, hogy sajnos Gera, Rudolf és Dzsudzsák sérülés miatt nem játszhat, illetve az Anzsi szélsője maximum egy félidőt. Ez gyakorlatilag a komplett védelem és az ország legjobb labdarúgói. Szerencsére Juhász játszhat. Pintér és Szalai is sérült, ők sem tértek haza, Liptáknak meg nincs csapata. Több sebből vérzünk, de így volt ez Moldova és Svédország ellen is, mégis nyertünk. Lázár visszatért, de minden bizonnyal Varga marad a jobb bekk, mert remekelt a debreceni, akárcsak Korcsmár. Középen Elek és Vadócz ütközik, Hajnal és Koman szervez és tömi labdákkal a Szabics-Priskin párost. Vagy Priskin helyett Sándor György lép pályára és akkor a Graz támadója egyedül birkózik.

A finneknél Hetemaj visszatérhet eltiltásából, de ez sem számít, hiszen az északiak San Marino kivételével mindenkitől kikaptak idegenben. Mi viszont öt mérkőzést nyertünk zsinórban, rendben van az önbizalmunk és a játékunk is egyre inkább hasonlít a focira. Az európai felső középmezőny focijára. Húzzuk be még ezt a három pontot és zárjuk emelt fővel a selejtezőt. A huszonegy pont dicséretes, a hollandok és a svédek meg jobbak.

1. Magyarország – Finnország

H – Sportingbet: 1,67; Bwin: 1,67; bet-at-home.com: 1,65

Labdarúgás – Eb-selejtező
fogadási határidő: kedd, 20:00

2. Grúzia – Görögország

V – Sportingbet: 1,70; Bwin: 1,70; bet-at-home.com: 1,70

Labdarúgás – Eb-selejtező
fogadási határidő: kedd, 19:00

3. Írország – Örményország

H – Sportingbet: 1,70; Bwin: 1,72; bet-at-home.com: 1,65

Labdarúgás – Eb-selejtező
fogadási határidő: kedd, 19:45Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!