Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan19

Szervezetlen Oroszlánok

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

Egy iksz is Kamerun-továbbjutást ér

Egy iksz is Kamerun-továbbjutást ér

Botrányosan gyenge az idei Afrika-kupa, szinte nézhetetlenek a meccsek, ám egy dolog továbbra is fix: pénzt így is lehet nyerni a mérkőzésekkel. A D-csoportban néztem körül, ahol az már biztos, hogy a két esélyes válogatottból az egyik elhullik.

Kamerunról és Tunéziáról van szó, a két favorit gárda egymás ellen játszik az utolsó fordulóban és már csak egyikük tudja megelőzni a még gólt sem kapó Gabont. A Szelídíthetetlen Oroszlánok becenéven közismert kameruniak szerény teljesítményt nyújtottak Gabon ellen (0-1), de a Zambia felett aratott győzelemre (3-2) se lehetnek túl büszkék Eto’óék. Gyalázatos teljesítmény nyújtanak. Semmi koncepciót sem lehet felfedezni a játékukban és sajnos az alázatosság is hiányzik. A rengeteg érthetetlen baki pedig már-már könnyeket csal a futballt imádó és csodáló szemünkbe.

Pedig ezzel a kerettel joggal várnánk színvonalas teljesítmény: ott van a csapatban ugye Eto’o, a világ egyik legjobb támadója, akit Makoun (Lyon), Emana (Betis), Alex (Arsenal) és Rigobert Song (Trabzonspor), M’Bia (OM) vagy épp Geremi (Newcastle) támogat. Gabon ellen gyakorlatilag helyzet nélkül hozták le a meccset, míg Zambiát hatalmas (kapus) hibákkal sikerült maguk alá gyűrni. De ez hátha összerázza őket kicsit, no meg a tudat, hogy ha kikapnak, elbúcsúznak a tornától. Márpedig a két évvel ezelőtti ezüstérem után az botrányt okozna Kamerunban.
Szóval talán legyőzik valahogy Tunéziát a Szervezetlen Oroszlánok.

A csoport állása:

1. Gabon 2 1 1 0 1-0 +1 4 pont
2. Kamerun 2 1 0 1 3 -3 +0 3
3. Tunézia 2 0 2 0 1 -1 +0 2
4. Zambia 2 0 1 1 3 -4 -1 1

1. Kamerun – Tunézia

H – Sportingbet: 1,85; Bwin: 1,85; interwetten: 1,80

Labdarúgás – Afrikai Nemzetek Kupája,
fogadási határidő: csütörtök, 17.00

2. Gabon – Zambia

D – Sportingbet: 3,20; Bwin: 3,25; interwetten: 2,90

Labdarúgás – Afrikai Nemzetek Kupája,
fogadási határidő: csütörtök, 17.00Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!