Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc19

Szimpatikus 1,50-es odds

 Online sportfogadás-esélyek 19 hozzászólás

Megállíthatatlan otthon a Lille

Na ilyet még nem csináltam. Négy meccset ajánlok a hétvégére, és egytől egyik mindet 1,50-es szorzóval adja a Sportingbet. Nem volt ez előre tervezett akció, higgyétek el nekem, de azért a harmadik után már rágyúrtam a negyedikre…

Mind a négy eseményen hazai győzelmet választottam, szóval nem csak a szorzók miatt mondhatóak gyenge közepes kockázatúnak a meccsek. Amelyik tetszik, rakjátok meg, vagy akár egybe is mehet. Ez utóbbi megoldás nagyjából 5-szörös pénzt hozhat a konyhára.

A Lille-re azért esett a választásom, mert augusztus közepe óta veretlen hazai pályán, és nem döntetlenekkel van tele. Az előző hat lille-i mérkőzésén győztesen sétált le a pályáról az LOSC. Ezeken 14 gólt lőttek Bastosék. A Grenoble is behúzta az előző három meccsét, ez tagadhatatlan, ám mindegyiket otthon játszotta. A bajnokságban már nyolcmeccsesre nyúlt az idegenbeli nyeretlenségi szériája. És ezen a nyolc összecsapáson mindössze három gólt tudott lőni a Grenoble!

Beklavac mester nem kíméli az övéit, a szerdai Magyar Kupa negyeddöntő visszavágóján is a legjobb csapatát küldte a pályára, és a srácok 7-0-ra verték a Kazincbarcikát. Gyakorlatilag egy edzőmeccset játszott a Győr. Amely egyébként erősödött a télen, egy szekérderéknyi légiós érkezett, és úgy fest, többségük használható is. A Barcika előtt az Újpestet és a Kecskemétet is legyőzte az ETO. Nálam ez 1-es.

Az Alkmaar robog a bajnoki cím felé, hazai környezetben nagyon csúnyán el szokott bánni az ellenfeleivel. Van Gaal gárdája 12-0-1-es mutatóval áll, a gólkülönbség pedig 30-3! A tizenhárom meccsen kapott három gól annyira nem rossz…

És a negyedik a Fiorentina. A lilák otthon mindenki ellen favoritok, 9-2-2-es az indexük. A Siena ezzel ellentétben nem győzni jár vendégségbe (2-2-10), általában egy egygólos vereséggel távozik.

1.  OSC Lille – Grenoble

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,55; bet-at-home: 1,45

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: szombat, 19.00

2.  Győri ETO – Kaposvár

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,60; bet-at-home: 1,60

Labdarúgás – Soproni Liga
fogadási határidő: szombat, 18.00

3.  AZ Alkmaar – Feyenoord

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,45; bet-at-home: 1,45

Labdarúgás – Eredivisie
fogadási határidő: vasárnap, 14.00

4.  Fiorentina – Siena

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,45; bet-at-home: 1,50

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: vasárnap, 15.00Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!