Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan22

Szomszédharc a két ponttért

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A kézi-vb csoportkörének utolsó fordulójában a házigazda németek a csoportelsőségért küzdenek a lengyelekkel1. Németország – Lengyelország

H – bet-at-home: 1,30; ; Sportingbet: 1,30; Bwin: 1,35

Kézilabda – férfi vb
fogadási határidő: hétfő, 17.00

A hazaiak és a lengyelek is legyőzték a csoport másik két, mellesleg összehasonlíthatatlanul gyengébb, csapatát, így már mindkét gárda továbbjutott. De egyáltalán nem mindegy, hogy hányadik helyen. Vagyis, hogy hány pontot visznek a középdöntőbe. Amelyik csapat nyer a csoportrangadón, annak már biztosan lesz két pontja a 12 között.

Egyelőre a lengyelek állnak jobban, mert jobban elpáholták a két dél-amerikai ellenfelet, mint a németek. De ma máshogy lesz.
A németek alapból jobbak szomszédjuknál, ám most még otthon is játszhatnak. A berlini közönség – no meg a bírók…- pedig plusz két-három gól jelent.
Érdemes a hazaiakra fogadni!

A csoport állása:
1. Lengyelország 2 2 – - 60-38 4
2. Németország 2 2 – - 59-42 4
3. Brazília 2 – - 2 45-58 0
4. Argentína 2 – - 2 35-61 0

2. Kuvait – Grönland

H – bet-at-home: 1,35; Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,30

Kézilabda – férfi vb
fogadási határidő: hétfő, 18.00

Nem hétköznapi, hogy Kuvait esélyes legyen bárki ellen is kézilabdában, de most éppen ez a helyzet állt elő. Grönland ugyanis vélhetően az egyik leggyengébb csapat a tornán. Kuvait sem jut a felső ágra, de – többek között a számtalan magyar edzőnek – sokkal felkészültebb ellenfelénél. Mi a közel-keleti válogatott győzelmére tippelünk.
Szólj hozzá Te is!