Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl10

Talpon, vagyis életben maradni

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Két csapatunk, az MTK és a Honvéd kezdte meg a nemzetközi szereplést, a két pesti gárda közül a piros-feketék vannak lényegesen előnyösebb helyzetben, hiszen idegenbeli sikerrel félig továbbjutottak. Az MTK-nak viszont nagyot kell villantania, hogy életben maradjon. Sikerül?

Az MTK egy remek első félidő után sajnos nem tudta megtartani előnyét a Senicával szemben, így 1-1-es döntetlennel utazott el Szlovákiába. Lázok gólja azon kívül, hogy megérdemelt volt komoly reményeket csillantott meg – lendületben volt Garami alakulata és az előny birtokában nyugodtan várhatta volna a visszavágót. Aztán sajnos Kálnoki-Kis – kissé elhamarkodott – kiállítása megváltoztatta a játék képét és egyenlítettek a szenicaiak. Ügyes kis csapat az MTK, ám jelenleg kiesésre áll, és sajnos az FKS otthon igen erős: 9-6-2-vel zárta a bajnoki szezont a négyezres Futbalový štadión Senicában. Fojtogató hangulat nem vár tehát a kék-fehérekre, de győzni nagyon nehéz lesz. Viszont biztos vagyok benne, hogy képesek lesznek gólt lőni Kantáék, így egy hosszabbítást, vagy egy idegenben lőtt több gólos továbbjutást kiharcolhatnak.

A Honvéd Vernes góljával nyerni tudott Vlorëben, így csak elronthatja a továbbjutást. Albániában nyerni és kiesni, az rém kellemetlen lenne. De nem lesz így, a teljesen átalakuló – új edző, új játékrendszer, új légiósok – kispesti együttes láthatóan jobb csapat, mint a Flamurtari, a Bozsikban is meglesz a siker.

1. FK Senica – MTK

D – Betfair: 4,00; Sportingbet: 3,60; Bwin: 3,50; Interwetten: 3,30

Labdarúgás – Európa-liga
fogadási határidő: csütörtök, 19:30

2. Bp. Honvéd – Flamurtari

H – Betfair: 1,47; Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,42; Interwetten: 1,30

Labdarúgás – Európa-liga
fogadási határidő: csütörtök, 20:30
Szólj hozzá Te is!