Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov08

Tegnap bejött a B2!

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Kedden a Karlsruhe győzelme volt valószínű. Ma a Köln és a Lauterntől várjuk ugyanezt!
1. 1. FC Köln-Erzgebirge Aue

H – Tippmix: 1,40; Sportingbet: 1,45; Betandwin: 1,40

Labdarúgás – német 2. bajnokság
fogadási határidő: szerda, 17.30

Csalóka a kép, ha az odds-szokat összehasonlítjuk a tényekkel. A Köln ugyanis pocsék formában van. Három könnyed hazai győzelem után kétszer ikszeltek a RheinEnergie Stadionban (3-2-0). Sőt, a 4-1-0-ás kezdés után, ma már csak 4-3-3-mal állnak a “kecskések”. Látható, öt kör ment le kölni győzelem nélkül.

Akkor meg mire ez a nagy esélyesség?

Nos, a két hazai iksz, a Karlsruhe, és a Rostock ellen volt, vagyis a két listavezető ellen. Ami ugyan nem oly’ kiváló eredmény, de semmiképpen sem ciki. Ettől még hazai pályán lehetnek erősek, sőt akár fel is juthatnak. Plusz az Aue idegenben 0-1-4-es mérleggel szégyenkezik, vagyis, ha van csapat, melyik ellen ki lehet jönni a gödörből, az az Aue.

2. Kaiserslautern-Wacker Burghausen

H – Tippmix: 1,35; Sportingbet: 1,40; Betandwin: 1,35

Labdarúgás – német 2. bajnokság
fogadási határidő: szerda, 17.30

A ‘Lautern sem villoghat a formájával, hiszen az előző két meccsén csak egy pontot szerzett, de azért közel sem akkora a vész, mint Kölnben. Hajnaléknak egyetlen egyszer kaptak ki otthon (4-0-1), ám ez épp legutóbb történt a Freiburg ellen. Utána Duisburgban remiztek, ami nem rossz eredmény.
A Burghauen az utolsó előtti helyen áll, ám ehhez képest idegenben nem muzsikál annyira “hamisan”: a 2-0-3-as mérleg erős közepes.
Ettől függetlenül nagy durranás lenne, ha nem maradna a három pont a Fritz Walter Stadionban.
Szólj hozzá Te is!