Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb09

Toljunk rá pár ezret!

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Hernanes vezetésével győzhet a Lazio

Hernanes vezetésével győzhet a Lazio

Még a hétvége előtt nyerhetünk egy keveset, amit szépen vissza tudunk fogatni az utolsó két nap kínálatából. A Lazio és a Wolfsburg hazai bajnoki győzelmét vállalnám be, saját közönségük előtt jó eséllyel kipipálják a kötelezőt. Akár 2 és félszeres lóvét is akaszthatunk.

A Wolfsburg közepesen szerepel idén, a kiesés veszélye miatt a télen alaposan bevásárolt Felix Magath menedzser, ami elsősorban az idegenben lejátszott meccsek hatékonyságát igyekezett elősegíteni. A VOLKSWAGEN Arénában 6-2-2-es a zöldek mérlege, a utolsó három bajnokin gólt sem kaptak Benaglióék. Idén a Kölnt legyőzték, a remeklő ‘Gladbach ellen pedig egy pontot szereztek. Vieirinha, Madlung és Polak sérült, de az idegenben elvétve pontot szerző (1-2-6) Freiburg ellen nélkülük is meg kell, hogy legyen a győzelem.

Három bajnoki pontot remél a Lazio közössége is, a rómaiak a Cesenát fogadják. Még úgy nyerni kellene, hogy a fél csapat sérült. Azonban vagy egy fontos tényező, ami meggyőző: a fehér-feketék idegenben tizenegy meccsen 5 gólt lőttek és 21-et kaptak. Nem jók. A Lazióban mondom inkább azokat, akik épek és nagyon fontosak: Biava, Konko, Matuzalém, Ledesma, González, Lulic, Hernanes és Klose.

1. Lazio – Cesena

H – Sportingbet: 1,45; Bwin: 1,45; bet-at-home.com: 1,40; betfair: 1,51

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: csütörtök, 20:45

2. Wolfsburg – Freiburg

H – Sportingbet: 1,60; Bwin: 1,67; bet-at-home.com: 1,65; betfair: 1,76

Labdarúgás – Bundesliga
fogadási határidő: péntek, 20:30
Szólj hozzá Te is!