Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec20

Türelmes és töretlen a Milan

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

lesben áll a Milan a Juve mögött

lesben áll a Milan a Juve mögött

Hét év után nyert idén újra bajnoki címet a Milan és nagyon úgy tűnik, hogy ez komoly lökést adott a rossoneriknek vezetői és csapat szinten egyaránt. Jelenleg ugyan a második helyen állnak, ám érezhető az erő és a magabiztosság. Az idő nekik dolgozik!?

Október 2-án Torinóban 2-0-ra kikapott a Milan az azóta is veretlen Juventustól, viszont ezután már minden bajnokin szerzett legalább egy pontot Allegri együttese. Most tíz veretlen bajnokinál jár, de ennél fontosabb és meggyőzőbb érv a mai győzelmük mellett, hogy a mérsékelten jó forma és a nem igazán látványos futball ellenére is hozzák a meccseiket.
A San Siróban zsinórban hat meccset nyertek Patóék és csak egyetlen gólt kaptak. Idegenben a legutóbbi öt meccsen nem kaptak ki és 11 gólt lőttek úgy, hogy Firenzében 0-0-át játszottak. Tehát minimum kettőt gurítani szoktak a piros-feketék, Szardínián is van erre esély. A Cagliari ugyanis a korábbi évekkel ellentétben idén nem remekel saját pályáján, egy meccset nyert csak, azt is az első hazai fordulóban az újonc Novara ellen. De gyorsan hozzá is teszem, hogy mindössze egyszer kaptak ki a szárdok! A Lazio 3-0-ra győzött a Stadio Sant’Eliában. Hét meccsen három találatot szerzett a Cagliari, ez a Milan ellen gond lehet, mely otthon és idegenben is a legtöbb gólt szerezte.

A Milan magabiztosan jutott tovább a BL-ben is, a scudettóért folytatott harcban pedig egyáltalán nem tűnik hátránynak, hogy lesben állva, a Juventus nyakán loholva, és annak hibájára várva szépen komótosan gyűjtögeti a pontokat. A “zebrák” még nem kaptak ki, de ez nem fog így maradni, a Milan pedig készen áll az előzésre. Persze nekik az is jó, ha csak a tavasszal történik ez meg. Talán már Tévezzel a soraikban.
A Cagliari Astori, Nené és Biondini nélkül fog kikapni.

1. Cagliari – AC Milan

V – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,50; bet-at-home.com: 1,50; betfair: 1,64

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: kedd, 20:45

2. Lazio – Chievo

H – Sportingbet: 1,53; Bwin: 1,50; bet-at-home.com: 1,50; betfair: 1,58

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: szerda, 20:45

3. Wigan – Liverpool

V – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,50; bet-at-home.com: 1,50; betfair: 1,54

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szerda, 21:00
Szólj hozzá Te is!