Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún20

U21 Eb: parádés elődöntő!

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Hollandia és Anglia U21-es válogatottja egymás ellen játszik a fináléba jutásért. Pedig akár döntőzhetnének is!1. Hollandia U21 – Anglia U21

D – bet-at-home: 3,05; Sportingbet: 3,20; Bwin: 3,20

Labdarúgás – U21 Európa-bajnokság, Hollandia – elődöntő
fogadási határidő: szerda, 18.15

Az eddigi eredmények alapján kijelenthető, hogy Hollandia fog bejutni a döntőben, hiszen sokkal hatékonyabb volt, mint az angol válogatott. Ám mindannyian tudjuk, hogy Anglia egyértelműen alkalmas arra, hogy megnyerje az Eb-t. Egyik válogatott sem tud annyi kiváló, és első osztályú rutinnal felvértezett játékost felmutatni, mint a szigetországiak:
Carson – Hoyte, Onuoha (A. Ferdinand), Taylor, Baines – Milner (A. Young), Reo-Coker, Noble (Huddlestone), Richardson – Nugent, Lita

Csakhogy elrontották az első két meccsüket. Nem tudták legyőzni a cseheket, majd az olaszokat sem. Főleg a Csehország elleni 0-0 volt fájó a briteknek, azt a meccset hozniuk kellett volna. A harmadik meccsen ugyan legyőzték Szerbiát, ám akkor már biztos volt a déli szomszédunk első helye, így “odaadták” a meccset Pierce csapatának.
A csoport második helye viszont azt jelentette, hogy az A-csoportot könnyedén nyerő hollandokkal kell játszaniuk.

Félniük nem kell Babeléktől sem, mert szerintünk a B-csoport erősebb volt. Tehát egyáltalán nem biztos, hogy a – szintén – veretlen hollandok jobbak Reo-Cokeréknél.
Hollandia 1-0-ra legyőzte Izraelt, majd 2-1-re a roppant erősnek vélt portugálokat. A Belgium elleni 2-2 borítékolható volt.

Nem is kérdés, hogy ez az erősebbik elődöntő. Hatalmas csatára és döntetlenre számítunk.

2. Szerbia U21 – Belgium U21

H – bet-at-home: 2,00; Sportingbet: 2,20; Bwin: 2,15

Labdarúgás – U21 Európa-bajnokság, Hollandia – elődöntő
fogadási határidő: szerda, 20.45

A belgák ugyan még veretlenek, de ez Hollandia jóindulatának is köszönhető. Az Oranje magával vitte a belgákat az elődöntőbe, de ott megállítja őket az Eb meglepetés-csapata, Szerbia.
Szólj hozzá Te is!