Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov09

Új edzővel próbálkoznak Rudolfék

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Rudolf kezdő lehet a Bologna ellen

Rudolf kezdő lehet a Bologna ellen

Kitelt a Genoánál a kiváló szakember hírében álló Gian Piero Gasperini ideje, az előző négy fordulóban szerzett egy pont túlfeszítette a húrt, mennie kellett. A Rudolfot Genovába hívó tréner helyett Davide Ballardini ült le a nagyszerű kerettel rendelkező CFC kispadjára, aki a Bologna ellen mutatkozik be. Szerencsés antré.

A Roma, az Inter és a Palermo verte egy-egy góllal a Genoát az elmúlt hónapban, ami tulajdonképpen a ‘belefér’ kategóriába is sorolható lenne, ám mivel szeptemberben is volt egy négymeccses nyeretlenségi sorozata az együttesnek nem vártak tovább az edzőcserével. A kiváló erőkből álló I rossoblu szégyenszemre csak a 14. helyen kullog, valamit tenni kellett. A csapat maradni szokott, tehát megy a tréner. Gasperinit szerették Genovában, hisz 17 év után kiharcolta a csapattal az európia kupaszereplést. Menesztése után a játékosok közleményben köszönték meg neki az eddigi törődést, munkát. És ami fontos, biztosították az új mesternek, hogy ők bizony odateszik magukat a jövőben. Erre szükség is lesz és persze most is fennáll a klasszikus edzőcsere-effektus: minden játékos hatványozottan bizonyítani akar. A Bologna ellen kezdeni egy csapat élén nem rossz nyitány, a másik piros-kék együttes ugyanis pont ugyanolyan rossz passzban van, mint Rudolfék. Csak épp ők idegenben hatástalanok: február óta nem győzött vendégéként a Bologna, mondjuk akkor épp a Genoát verte (4-3). Azóta 11 meccsen öt pontot szerzett, idén 0-2-3-al áll, az előző két mérkőzésén simán kikapott (1-4, 0-2).

A Genoa meg otthon azért gyűjtögeti a pontokat, legutóbb ugyan kikapott az Intertől 1-0-ra, ám előtte a Barit és a Cataniát is lenyomta. Van néhány hiányzója Ballardini együttesének, Palacio, Jankovics, Hardzsa, Sculli, Chico és Palladino is sérült és Rudolf is csak most épült fel. Ám mivel több vetélytársa még nem, ott lehet Toni mellett a Bologna elleni kezdőben. A kissé tartalékos Genoa is erősebb a Bolognánál, pláne a Stadio Luigi Ferrarisban.

A Racing Santander kétgólos hátrányban van a másodosztályú ellenfelével szemben, ezért úgy vélem, otthon – ahol jóval hatékonyabb – győzni fog. A Bastia hülyére ver mindenkit, az utóbbi három hazai meccsén 14 gólt lőtt és egyet kapott, a Livorno meg hét forduló óta veretlen, az előző három hazai meccsét simán behúzta (3-0, 2-1, 3-0), míg a Triestina rúgott gól nélkül kikapott az előző négy fordulóban (0-10).

1. Genoa – Bologna

H – Sportingbet: 1,70; Bwin: 1,68; interwetten: 1,75

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: szerda, 20.45

2. Racing Santander – Córdoba

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,53; interwetten: 1,60

Labdarúgás – Copa del Rey
fogadási határidő: kedd, 20.00

3. Bastia – Fréjus Saint-Raphaël

H – Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,38; interwetten: 1,40

Labdarúgás – francia National
fogadási határidő: kedd, 20.00

4. Livorno – Triestina

H – Sportingbet: 1,45; Bwin: 1,40; interwetten: 1,50

Labdarúgás – Serie B
fogadási határidő: kedd, 20.45
Szólj hozzá Te is!