Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt21

Újabb zakót szabnak a Lokira!?

 Online sportfogadás-esélyek 4 hozzászólás

na ilyet nem láthattunk még a Lokitól: gólörömöt

na ilyet nem láthattunk még a Lokitól: gólörömöt

Az már két forduló után kiderült, hogy a Debrecennek túl erős az Európa-liga csoportköre is, eddig még gólt sem sikerült lőnie a Lokinak. A továbbjutásról már letehetnek, de azért jó lenne legalább egyszer kapuba találni. A PSV ellen ez nem lesz könnyű…

A csoport élén álló, tehát a négyes legerősebb együttesét, a PSV Eindhovent fogadja a Debrecen csütörtökön Budapesten. Mivel a másik két ellenféltől kikapott a magyar bajnok, a hollandok ellen túl vérmes reményei nem lehetnek. Dzsudzsákék ugyanis kirobbanó formában vannak, augusztus közepe óta nem kaptak ki, most három sima győzelemmel  – kilenc gólt lőttek – hátuk mögött futnak ki a pesti gyepre. Azt a Metalisztot verték Harkivban 2-0-ra, mely 5-0-ra szétgyalázta itthon a Debrecent. A hétvégén meg Tilburgban gurítottak egy négyest. A bajnokságban 6-3-0-ás mérleggel az élen áll a PSV, átlagban 2,77 gólt lőnek a Philips-gyáriak. A magyar válogatott szélső remek formában van, akárcsak a hétgólos Toivonen, vagy az öt találatnál járó Afellay, a csapat esze. De ott van a brazil Reis is, akit drogfüggőségéből hoztak vissza és ő két meccsen lőtt három góljával hálálta ezt meg.

Ezt az Eindhovent kellene megállítania a Debrecennek, mely az elmúlt hét összecsapásából egyet tudott csak megnyerni és négyszer veszített. Az EL-ben 0-6-os gólaránnyal nulla pontosak Cvitkovicsék, az embernek az az érzése, hogy már az egész sorozat végét várják, legyenek már túl rajta, hadd játszhassak csak országhatáron belül. Ott még ér valamit ez a tudás… Persze nyilván nem kérdés, hogy profi sportolóként odateszik majd magukat a németalföldiek ellen (is), de talán már maguk sem hiszik, hogy van esélyük a pontszerzésre. Szerintem nincs.
Polekszics és Mészáros el van tiltva, Komlósi pedig sérült. Talán épp ez húzódik a sok kapott gól hátterében.

Amennyiben sikerül megrendezni a Napoli-Liverpool mérkőzést – jelenleg folyamatos támadások érik az angol drukkereket, hármat már megkéseltek -, akkor a vezérek, vagyis Torres és Gerrard nélkül érkező “vörösök” (Agger és Kuyt sem utazott) nagy eséllyel kikapnak. Nápolyban teljesen csapattal is nehéz pontot szerezni.

1. Debrecen – PSV Eindhoven

V – Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,40; interwetten: 1,50

Labdarúgás – Európa-liga, Budapest
fogadási határidő: csütörtök, 19.00

2. SSC Napoli – Liverpool

H – Sportingbet: 1,833; Bwin: 1,95; interwetten: 1,90

Labdarúgás – Európa-liga
fogadási határidő: csütörtök, 19.00

3. Sporting CP – Gent

H – Sportingbet: 1,35; Bwin: 1,35; interwetten: 1,40

Labdarúgás – Európa-liga
fogadási határidő: csütörtök, 21.05

4. Atlético Madrid – Rosenborg

H – Sportingbet: 1,30; Bwin: 1,30; interwetten: 1,30

Labdarúgás – Európa-liga
fogadási határidő: csütörtök, 21.05Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!