Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept12

Ukrán “jó szív”

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Egy kedves meglepetéssel készül a Sahtar. Osztozna a pontokon a Romával!1. Roma-Sahtar Doneck

D – Tippmix: 3,20; Sportingbet: 3,50; Betandwin: 3,75

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: kedd, 20.45

Minden iroda, és természetesen a szakemberek nagy része is a Romát tartja esélyesebbnek. Ennek nagyon egyszerű okai vannak: ha egy nemzetközi meccsen egy olasz gárda a saját stadionjában fogad egy ukrán csapatot, akkor blődség lenne nem őt tartani esélyesebbnek (bár egy Ascoli-Dinamo Kijev meccs…). Pláne, ha ez a csapat a Roma!

A fővárosiak a bajnoki cím egyik nagy esélyesévé léptek elő, de csak azért, mert eltűnt az útból a Juventus és a Fiorentina, sőt a Milan is hendikeppel indul. Mégsem sikerült igazán az erősítés: a Tonetto, Vucsinics, Cassetti, Faty, Martinez, Pizarro névsor nem túl ijesztő. Dacourt és Cufré a legnagyobb veszteség, őket nehezen pótolják majd az újonnan érkezők. Az érkezőknél is fontosabb, hogy Romában maradt a három világbajnok, Totti, De Rossi és Perrotta.

A Sahtar már évek óta nagyon erős, igen komoly pénzember(ek) áll a háttérben. A bajnokságban hat forduló alatt egy gólt kaptak a narancssárgák, 16 szerzett ponttal az élen állnak.
A doneckiak legjobbja a brazil válogatottban is bemutatkozott Elano. De Timoscsuk, Matuzalem, Brandao, Aghahowa, Srna, Jadson, Hübschman vagy Marica is beférne sok nyugati csapatba.

Én most meglepetésre tippelek, és azt mondom, D lesz!

2. Bayern München-Szpartak Moszkva

H – Tippmix: 1,30; Sportingbet: 1,33; Betandwin: 1,35

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: kedd, 20.45
Szólj hozzá Te is!