Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec27

Ünnepi Old Firm

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

kőkemények a skót derbik

kőkemények a skót derbik

Úgy alakult, hogy épp a két ünnep közé esett az Old Firm, vagyis a két glasgow-i klub csatája. Erre a meccsre amúgy is megtelnek a lelátók, de most még inkább ráérnek a népek. Húsz forduló után egy pont a kékek előnye, a Celtic Parkban előzhetnek a katolikusok.

Az előző nyolc bajnoki meccsét megnyerte a Celtic, így egy pontra megközelítette legnagyobb bajnoki, egyben városi riválisát, a Rangerst. Ez azért volt lehetséges, mert a kékek eközben botladoztak, teljesen váratlan vereséget szenvedtek a Kilmarnock és a St. Mirren otthonában. Épp 24-én sikerült kikapniuk a középmezőnyben tanyázó paisley-i együttestől, igaz, kettős emberhátrányban fejezték be a találkozót. Ez azért is fontos, mert a két piroslapos, Lee McCulloch és Dorin Goian nem játszhat a derbin, pedig a két rutinos játékos igen fontos láncszem. A Celtic sem lesz teljes, Izaguirre után Majstorovic is kidőlt a védelemből.

Idén ez már a hetedik Old Firm lesz,  legutóbb 4-2-re nyert a Rangers. De a Celtic Parkban rendezett bajnokit februárban a zöld-fehérek nyerték 3-0-ra. Nagyon ritka, amikor nincs kiállítás egy Rangers-Celticen, érdemes erre is fogadni.

1. Celtic – Rangers

H – Sportingbet: 1,90; Bwin: 1,91; bet-at-home.com: 1,95; betfair: 2,06

Labdarúgás – skót Premier League
fogadási határidő: szerda, 20:30

2. Norwich City – Tottenham

V – Sportingbet: 1,80; Bwin: 1,70; bet-at-home.com: 1,70; betfair: 1,77

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: kedd, 20:30
Szólj hozzá Te is!