Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt10

Vb-selejtező: Melyik közvetlen vetélytárs botlik?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Amíg Magyarország Észtországban fog fagyoskodni – ám remélhetőleg nem megfázni –, addig a két nagy vetélytárs, Törökország és Románia egymást fogja nyüstölni. Nekünk talán az iksz lenne a legjobb, ami nem is irreális, ám mi másra tippelünk.

Törökország kihagyta a legutóbbi világeseményeket, sem a vb-re, sem az Eb-re nem jutott ki, ami arrafelé nemzeti gyászt eredményez. Most sincs könnyű helyzetben Abdullah Avci szövetségi kapitány, hiszen a nagy esélyes, vb-döntős Hollandia mellett Románia és mi, magyarok is ott vagyunk a csoportban, sőt az Eb-pótselejtezőig jutó Észtország is. Ám a félholdasok Hollandiában, majd otthon az baltiak ellen is megmutatták, miért őket sorolják a csoport második helyére – Amszterdamban abszolút pariban voltak az oranjéval, majd 3–0-ra szétkapták az észteket.

Most pénteken ismét otthon játszanak a piros-fehérek, a nagy csoportellenfél, Románia látogat Isztambulba. A Şükrü Saracoğlu stadion nem az a hely, ahol szívesen játszik bárki is vendégként, most sem lesz leányálom a meccs. Főleg hogy még jók is a törökök, ahol Avci mester főleg a rutinos és remek középpályára épít: Emre, Arda Turan, Topal és Sahin is nagyszerű spíler. Az észtek előtt Ukrajnát verték otthon a törökök, ám az felkészüli meccs volt. Tétmérkőzésen tavaly novemberben kaptak ki otthon, de akkor nagyon, a horvátok 3–0-ra nyertek. A két győzelemmel (Észtország, Andorra) rajtoló Romániával szűk két éve találkozott Törökország, akkor 2–0-ra legyőzte hazai pályán. Most is hasonló eredményre számítunk.

1. Törökország – Románia

H – Betfair: 1.80; Sportingbet: 1.70; Bwin: 1.65; Interwetten: 1.65

Labdarúgás – vb-selejtező
fogadási határidő: péntek, 19:30

2. Bulgária – Dánia

D – Betfair: 3.35; Sportingbet: 3.25; Bwin: 3.20; Interwetten: 3.20

Labdarúgás – vb-selejtező
fogadási határidő: péntek, 20:00

2. Moldova – Ukrajna

V – Betfair: 1.41; Sportingbet: 1.33; Bwin: 1.33; Interwetten: 1.30

Labdarúgás – vb-selejtező
fogadási határidő: péntek, 20:00
Szólj hozzá Te is!