Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt12

Vb-selejtező: Támadni, de nem ész(t) nélkül

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

Sokan úgy érzik, a Hollandia elleni nem kicsi vb-selejtező-vereség a blama kategóriába tartozik, holott látni kell, Sneijderék jobbak nálunk, még ennyivel is. Ebből csak az volt a blama, ahogy kaptuk a gólokat, mert az még megye II. U14-ben sem elfogadható. Viszont tudjuk, hogy ennél sokkal jobb a magyar válogatott. Tallinnban lehet bizonyítani.

Andorrát könnyedén verte a magyar válogatott, ahogy azt vártuk, és ahogy annak lennie is kellett. Aztán nagyon lelkesen készültünk Hollandia ellen, majd a 3. percben minden tervünk romba dőlt. Amatőr gólok sorát kaptuk, először Lens fejelte le a minimum egy fejjel magasabb védőinket, majd Martins Indi maradt olyan egyedül, hogy szinte félt, végül egy szabadrúgás után háttal, lehajtott buksival sétált a teljes csapat, amit persze ki is használtak a vb-ezüstérmesek. 

Azon kívül, hogy totálisan csődöt mondott a csapat, néhány szakmai hiba is akadt: Elek balhátvédként való szerepeltetése enyhén szólva is balul sült el és az, hogy nagyon magunkra húztuk a hollandokat. Ezen kívül Korcsmár középpályára tolása továbbra sem megoldás és a Priskin vs. Szalai döntés sem sikerült.

Észtország ellen lehet, sőt kell javítani! Balbekkünk továbbra sincs, mert Laczkó sérült, ám ha egészséges, akkor sem jó. Eleket nem szabad odatenni, Halmosi megsérült, Kádárban nem bízik Egervári, Korhut és Leandro továbbra sem érdekli. Vanczák arcsérüléssel és jobb lábasként fog itt szerepelni, a másik oldalon pedig a középpályás Varga. Itt tehát akadnak gondok. Juhász helye fix, és sajnos úgy fest, Liptáké is. Az észtek magasak és erősek, akárcsak Lipták, ebből a szempontból logikus választás, csakhogy Korcsmár épp olyan jól fejel, mint ő, viszont jobb játékos. A Brann hátvédjét félő, hogy ismét egy sorral előrébb tolja a kapitány. És az abszolút meccshiányos Pintér is bekerülhet. Koman megsérült és Hajnal, valamint Szakály is könnyített munkát végez. Ha Hajnal jól lesz, minden bizonnyal játszik. Mint ahogy Gera, Dzsudzsák és Szalai is. Sajnos Rudolf továbbra sem futballozik, ő nagyon hiányzik.

Az észtek pótselejteztek az Eb-ért, ami nagy dolog, ám nem jobbak nálunk. Megkockáztatom, hogy még otthon sem. Masszív, szívós csapat, de verhető. Ahogy ezt a románok meg is mutatták, mégpedig ott, ahol most mi is próbálkozunk. Szeptember közepén 2–0-ra nyert Románia Tallinnban. Aztán rá négy napra Törökországban négyet kaptak Kinkék (tudod, ő az, aki Győrben pallérozódott). Ezen a meccsen kiállították Jäägert, az Aalesund jobbhátvédjét, így ő ellenünk nem léphet pályára.
Támadni kell, de okosan, mert ha ők szereznek vezetést, akkor végképp bunkerbe vonulnak. De nem fognak, egy góllal jobbak leszünk.

1. Észtország – Magyarország

V – Betfair: 2.34; Sportingbet: 2.30; Bwin: 2.20; Interwetten: 2.20

Labdarúgás – vb-selejtező
fogadási határidő: péntek, 20:30

2. Írország – Németország

V – Betfair: 1.45; Sportingbet: 1.44; Bwin: 1.40; Interwetten: 1.45

Labdarúgás – vb-selejtező
fogadási határidő: péntek, 20:30Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!