Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb10

Védőkereső

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Juhász Roland, a legjobb magyar bekk nem játszhat Albánia ellen

Mivel négy mérkőzés után a második helyen áll a magyar labdarúgó-válogatott a világbajnoki selejtező-csoportjában, igen élénk az érdeklődés a soron következő meccsek iránt. Az izraeli főpróba és az Albánia elleni mérkőzés fontos állomása Erwin Koeman lépésről-lépésre haladunk stratégiájának.

Az tény, hogy a csapat összeállt, a szerkezet most már állandó, a védelem stabil. Ám, hogy Albánia ellen is az maradjon, nagyon fontos, hogy megtalálja a holland mester Juhász Roland helyettesét. Az Anderlecht középhátvédje ugyanis sárga lapok miatt nem játszhat a rendkívül fontos selejtezőn.

Tímár vagy Vaskó? Nagyjából most már „csak” ez a kérdés, ugyanis Gyepes Gábor megsérült, Horváth Gábor pedig rutintalan még. És mivel Bodnár László is „besárgult”, Szélesi sem valószínű, hogy behúzódik középre Vanczák mellé. Nem könnyíti meg Koeman döntését, hogy Vaskó Tamást nem engedte el időben klubja, az Avellino, csak kedd este érkezett volna meg Izraelbe, ám a kapitány eltekintett a védő foglalkoztatásától. Vaskó így hendikeppel indul Tímár Krisztiánnal szemben.
Dárdai sincs ott a keretben, a rutinos középpályás megsérült, kérdéses, hogy felépül-e a tiranai meccsig. Őt Tóth Balázs helyettesíti Izraelben, és lehet, hogy Albániában is. Babos Gábor családi okok miatt Hollandiában, de rá számíthat a szövetségi kapitány.

Magyarország az előző nyolc meccséből csak egyet veszített el, ám Svédországban is megérdemelt volna legalább egy pontot. Az előző öt mérkőzésből négyen érintetlen maradt a válogatottunk kapuja, érthető tehát, hogy miért olyan fontos Juhász személye. Legutóbb Észak-Írországban nyertünk 2-0-ra.

Izrael rendkívül masszív gárda, az előző 11 meccséből csak egyet veszített el! Hazai pályán legutóbb 2006 novemberében kapott ki Izrael, azóta tizenegyszer játszottak… Nem vagyunk esélyesek. De talán egy ikszre jól leszünk.

A magyar válogatott várható kezdőcsapata: Fülöp – Szélesi, Tímár, Vanczák, Halmosi – Vadócz, Tóth. B. – Gera, Hajnal, Huszti – Torghelle

1. Izrael – Magyarország

D – Sportingbet: 3,20; Bwin: 3,25; bet-at-home: 3,20

Labdarúgás – felkészülési mérkőzés
fogadási határidő: szerda, 18.00

2. Portugália – Finnország

H – Sportingbet: 1,30; Bwin: 1,30; bet-at-home: 1,30

Labdarúgás – felkészülési mérkőzés
fogadási határidő: szerda, 21.45

3. Líbia – Uruguay

V – Sportingbet: 1,65; Bwin: 1,70; bet-at-home: 1,70

Labdarúgás – felkészülési mérkőzés
fogadási határidő: szerda, 12.00

forrás: spc24.com
Szólj hozzá Te is!