Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj11

Vége a hétéves uralkodásnak!

 Online sportfogadás-esélyek 5 hozzászólás

Lehet, hogy a következő idényben nem lesz Lyon-Bayern. Legalábbis a BL-ben...

A címet illene kérdőjellel írni, elvégre még van vissza négy forduló a francia bajnokságból, vagyis lehet szerezni még tizenkét pontot. Természetesen a Lyonról van szó, az előző hét év bajnoka ugyanis szinte biztosan lemarad az aranyról, hiszen hét pont a lemaradása a Marseille-Bordeaux duóhoz képest.

Ha még az egyik vetélytársát be is fogná valahogy a Lyon, mindkét gárda tuti, nem fog annyit hibázni, hogy a címvédő mögé csússzon. Ráadásul még lesz egy OM-Lyon rangadó is…
Nem lesz tehát meg a nyolcadik bajnoki cím, legutóbb 2001-ben zárult úgy a Ligue 1, hogy nem a Lyon állt az élen. Akkor a Nantes nyerte a pontvadászatot, épp a Lyon mostani ellenfele. A “kanárik” most a 18., vagyis kieső helyen állnak, és nem valószínű, hogy épp a lyoni kiruccanás segít nekik a bennmaradásért vívott harcban. Idegenben ugyanis 4-2-11-es a mérlegük. Juninhóéknak meg már csak azért is kell a három pont, mert még a dobogós helyük is veszélyben van. Vagyis a BL-indulás! Szóval sima hazai siker várható.

A Bordeaux mindössze egyetlen góllal szorul a második helyre, és a formáját elnézve tippelhetünk arra, hogy oda kerül az aranyérem. Gourcuffék ugyanis behúzták az előző hét bajnokijukat! Idegenben hármas a győzelmi sorozatuk, és nyolc gólt gurítottak a Le Havre-Auxerre-Rennes triónak. A Valenciennes pazarul játszik otthon, az elmúlt kilenc meccsükön 7-1-1-es indexet hoztak össze. Mégis a bajnoki címre törő Bordeaux-ra teszek, sokkal fontosabb neki a három a pont.

Ligue 1 tabella

1. Olympique Lyon – Nantes

H – Sportingbet: 1,30; Bwin: 1,30; interwetten: 1,35

Labdarúgás – Ligue 1, 35. forduló
fogadási határidő: kedd, 21.00

2. Valenciennes – Bordeaux

V – Sportingbet: 1,70; Bwin: 1,75; interwetten: 1,80

Labdarúgás – Ligue 1, 35. forduló
fogadási határidő: szerda, 21.00

3. Lens – Stade Reims

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,48; interwetten: 1,65

Labdarúgás – Ligue 2, 35. forduló
fogadási határidő: hétfő, 20.30Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!