Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr27

Verhetetlenek?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Az Espanyolt az idei UEFA-kupában még senki sem győzte le, a Werder meg 12 tétmérkőzés óta veretlen!1. Espanyol-Werder Bremen

D – bet-at-home: 3,10; Sportingbet: 3,15; Bwin: 3,20

Labdarúgás – UEFA-kupa, elődöntő
fogadási határidő: csütörtök, 20.45

Az Espanyolnak az egész kiírásban nagyon megy eddig. Úgy meneteltek az elődöntőig, hogy egyetlen vereséget sem szenvedtek el! Igaz, a Livornonál és a Maccabi Haifánál kaphattak volna nehezebb ellenfelet is, ám Lisszabonban is megúszni a Benfica ellen, az már szép eredmény!

A bajnokságban amúgy semmi különöset nem csinálnak Tamudóék. A 10. helyen állnak, tehát stabil középcsapatról van szó, kiesni nem fognak, és feljebb sem nagyon kúszhatnak már. Minden idegszálukkal az UEFA-kupára koncentrálhatnak.
Amúgy 6-6-4-es a hazai mérlegük, az utóbbi öt meccsükön nem kaptak ki az Olímpic de Montjuic Stadionban.

Pandiani tíz gól lőtt már az UEFA-kupában, és ennél senki sem gurított többet. A másik oldalon épp az volt a baj, hogy Klose nehezen találta meg újra a góllövő-cipőjét. De megvan, úgyhogy most már nehéz lesz tartani.

Azt gondolom, hogy egy eseménydús összecsapáson leikszelnek a felek!

2. Osasuna-Sevilla

V – bet-at-home: 2,35; Sportingbet: 2,40; Bwin: 2,50

Labdarúgás – UEFA-kupa, elődöntő
fogadási határidő: csütörtök, 20.45

A Sevilla sokkal jobb csapat a baszk alakulatnál, nem véletlenül áll a bajnokság második helyén, a Spanyol Kupa döntőjének kapujában. Noha “ezer éve” nem nyert a Sevilla Pamlonában, ma megtörik ez a rossz sorozat. Javi Navarroék ugyanis pazar formában vannak! A Depor otthonában 3-0-ra nyertek, majd 4-1-re lemosták a Bilbaót. Nem rossz előjelek ezek!
Szólj hozzá Te is!