Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug24

Vigyázat, OM veszély!

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Kirobbanó formában van a Marseille, már-már a ’93-as csapatot idézi1. Marseille-Young Boys

H – Tippmix: 1,30; Sportingbet: 1,40; Betandwin: 1,35

Labdarúgás – UEFA-kupa, selejtező, 2. forduló, visszavágó (3-3)
fogadási határidő: csütörtök, 20.45

Megtáltosodott az OM! Ebben a szezonban még nem kapott ki tétmeccsen, sőt a bajnokságban még gólt sem kapott a déli gárda. Négy remivel nyitottak a fehérek: a Dnipro ellen oda-vissza (idegenben lőtt góllal mentek tovább), aztán a Sedan és a Young Boys ellen is eldöntetlen lett a végkimenetel. Azóta viszont remekelnek, 2-0 Rennes ellen, majd 3-0 Auxerre-ben! Ez utóbbi kiemelkedő eredmény!

Én úgy ismerem a szólást, hogy egy fecske nem csinál nyarat. Nos, úgy fest, Marseille-ben nem ismerik ezt a magyar okosságot, hisz náluk pont az ellenkezője történt meg. Visszatért a tékozló fiú, a magát eladatni akaró, majd ezt visszavonó Ribéry. Amióta a “sebhelyesarcú” is pályán van, jönnek az eredmények, de ezt már írtam…

Szerintem a Goethals-féle BL-győztes Marseille játszott ilyen eredményesen utoljára a Velodrome-ban. Pedig akkor Völlerek, Boksicsok, Deschampsok meg Desailly-ok futkároztak a pályán.

Ez az OM – márpedig nem tartalékosan fognak kezdeni, csak a két eltiltott, Taiwo és Zubar nem lesz – legyőzi otthon a berni “fiatalokat”.

2. Honka-Kuopio PS

H – Tippmix: 1,20; Sportingbet: 1,29; Betandwin: 1,30

Labdarúgás – finn bajnokság
fogadási határidő: csütörtök, 17.30

3. Brommapojkarna-Umea

H – Tippmix: x; Sportingbet: 1,44; Betandwin: 1,43

Labdarúgás – svéd 2. bajnokság
fogadási határidő: csütörtök, 19.00
Szólj hozzá Te is!