Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún20

Világcsúcstartó lehet a selección

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

David Villa fejelte a győztes gólt Irak ellen

Nem csak a csoportelsőség a tét a Konföderációs Kupa A-csoportjának zárómeccsén, hanem az is, hogy a spanyol válogatott lesz-e az a gárda, mely a legtöbb győzelmet aratja egymás után. Jelenleg tizennégynél jár a selección, ami csúcsbeállítás, ám ha lenyomják Torresék a házigazdákat, akkor ez a csúcs is az övék.

Azt nem kétlem, hogy a veretlenség megőrzése fontos Del Bosquénak és a spanyoloknak, de a győzelmi széria növelésének igénye már kétséges. Reméljük a legjobbakat. Dél-Afrika legyőzése alaphelyzetben nem okozhat gondot, félárbocon is meg tudják őket… De az azért sejthető, hogy mivel a csoportelsőséghez  egy iksz is elég, több játékos is előléphet a cseresorból. Mégsem aggódom a tippem miatt, mert a bajszos kapitány már az előző, Irak elleni meccsen (1-0) is pihentetett pár srácot, akik most visszatérhetnek a kezdőbe. Név szerint Puyol, Albiol, Riera, David Silva. Mivel Fábregas időközben megsérült, Iniesta pedig el sem jött, így Xavi lehet, hogy nem pihenhet. Elől a Villa-Fernando Torres páros egyik tagja helyett számíthatunk Llorente vagy Güiza játékára.

A 34 mérkőzés óta tartó veretlenség nincs veszélyben, sőt én arra tippelek, hogy nyerni fog a spanyol armada.

A másik csoportban a brazilok páholyban az olaszok pedig szarban vannak. Egyiptom 1-0-ra legyőzte a világbajnok squadra azzurrát, amire mondhatjuk, hogy böhöm nagy meglepetés. Ennél fogva viszont a kékeknek le kéne győzniük a selecaót, máskülönben megesik velük az a szégyen, hogy nem jutnak be a négy közé. Márpedig csekély esélyt látok a győzelemre, mert Pirlóék már USA ellen is szenvedtek. Mivel azonban Kakáéknak az egy pont is elég a csoportelsőséghez, nem biztos, hogy vért isznak a meccs előtt. Egy remi jó lesz nekik.

1. Spanyolország – Dél-Afrika

H – Sportingbet: 1,80; Bwin: 1,60; interwetten: 1,85

Labdarúgás – Konföderációs Kupa, A-csoport; Dél-Afrika
fogadási határidő: szombat, 20.30

2. Irak – Új-Zéland

H – Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,40; interwetten: 1,45

Labdarúgás – Konföderációs Kupa, A-csoport; Dél-Afrika
fogadási határidő: szombat, 20.30

3. Olaszország – Brazília

D – Sportingbet: 3,30; Bwin: 3,30; interwetten: 3,40

Labdarúgás – Konföderációs Kupa, B-csoport; Dél-Afrika
fogadási határidő: vasárnap, 20.30
Szólj hozzá Te is!