Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept02

Visszavágni!

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

reméljük, Németh Wales ellen is betalál

reméljük, Németh Wales ellen is betalál

Nagyon csúnya verést kapott a magyar U21-es válogatott Walesben, a 4-1-es hazai győzelem után a bunda gyanúja is felmerült, több játékost ki is hallgattak. De most arra kell gondolni, hogy egy esetleges győzelemmel hihetetlenül közel kerül a csoportelsőség, és illene visszavágni a nagy verésért is.

Nincs könnyű dolga Róth Antalnak, mert sajnos a felnőtt válogatott pénteken Svédországban játszik és Egervári Sándor több játékost is elvitt magával, aki ott lehetne a sokkal fontosabb U21-es meccsen. Koman és Lázár a kispadon fog ülni, miközben Wales ellen nagyon fontos szerepet kaphatna, de legrosszabbul Varga József járt, aki el sem utazhatott Svédországban, de Fehérváron sem léphet pályára. Érthetetlen… Egyedül Elek szerepeltetése érhető, mert ő legalább kezdeni fog Ibrahimovicék ellen.
Varga Boszniában remekül játszott, ahol 2-0-ra nyert a fiatal gárda, most vagy Gyömbér vagy Szakály pótolja a tar középpályást, de a legvalószínűbb talán, hogy Korcsmár lép egy sorral előrébb, elvégre a Debreceni-Pintér páros kiválóan teljesített Zenicán. Jó hír, hogy Kádár felépült, a Newcastle ballábas bekkje Szabót fogja kiszorítani, aki így meghívót sem kapott. Ott van a többiekkel Lencse is. Szokol és Vass kisebb sérüléssel küszködik, de minden bizonnyal játszhatnak szombat délután.

Hazai pályán mindkét meccsét megnyerte Magyarország és még gólt sem kapott. Luxemburgnak hármat, az olaszoknak kettőt gurítottak Némethék. Wales szintén otthon erős, mind a négy mérkőzését behúzta, ám idegenben nem tudott győzni. A vélhetően a Gulácsi – Szekeres, Debreceni, Pintér, Kádár – Vass, Korcsmár – Gosztonyi, Szatmári, Balázs – Németh tizeneggyel felálló együttes vissza fog vágni a walesi vereségért! És elég jól is fizet.

Az U21 válogatott kerete

Kapusok: Gulácsi Péter (Liverpool), Megyeri Balázs (Olympiakosz)
Védők: Debreceni András (Budapest Honvéd), Kádár Tamás (Newcastle United), Korcsmár Zsolt (Brann), Pintér Ádám (MTK), Szekeres Adrián (MTK), Szokol Zsolt (Újpest), Vadnai Dániel (MTK)
Középpályások: Farkas II Balázs (DVSC), Gosztonyi András (Videoton), Gyömbér Gábor (Lombard Pápa), Kulcsár Dávid (Ferencváros), Szakály Dénes (Videoton), Szatmári Lóránd (Salernitana), Vass Ádám (Brescia)
Támadók: Balázs Zsolt (ZTE), Futács Márkó (Ingolstadt), Lencse László (Videoton), Németh Krisztián (Olympiakosz)

A csoport állása:

1. Wales 6 mérk. 4 1 1 14–5 13 pont
2. Magyarország 6 4 – 2 9–6 12
3. Olaszország 6 3 1 2 10–5 10
4. Bosznia-Hercegovina 6 2 1 3 4–7 7
5. Luxemburg 8 1 1 6 2–16 4

1. Magyarország U21 – Wales U21

H – Sportingbet: 2,10; Bwin: 2,10; interwetten: 2,00

Labdarúgás – U21 Európa-bajnoki-selejtező
fogadási határidő: szombat, 17.30

2. Szlovákia – Macedónia

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,50; interwetten: 1,50

Labdarúgás – Európa-bajnoki-selejtező
fogadási határidő: péntek, 20.30

3. Belgium – Németország

V – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,50; interwetten: 1,60

Labdarúgás – Európa-bajnoki-selejtező
fogadási határidő: péntek, 20.45
Szólj hozzá Te is!