Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov05

Zöld-fehér ütközet feketében

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

gyászba borul az Albert Flórián Stadion

gyászba borul az Albert Flórián Stadion

Bajnoki mérkőzést rendeznek a Fradi pályán, abban a létesítményben, melyet Albert Flóriánról, a zöldek egykori aranylabdásáról neveztek el. Aki életének 70. évében október utolsó napján elhunyt. Gyertyafényes, gyászos hangulatú zöld-fehér meccs a Paks ellen.

Most a gyász lett úrrá a Fradi pálya környékén, sőt az egész országban. Elhunyt 1967 európia aranylabdása, a klub leghíresebb, legsikeresebb labdarúgója, Albert Flórián. Az egykori középcsatár Császár még életében átélhette, hogy a róla elnevezett stadionban nézhesse élete értelmét, a Ferencvárost. Vasárnap már csak lélekben lesz jelen.
A Fradi fekete, név nélküli mezben lép pályára, a lelátón gyertyák fognak égni a szintén gyászba boruló szurkolók kezében. Kiváló formában vannak Ottenék, négy meccset nyertek egymás után, ledobták a mázsás terheket, azonban nagyon nagy kérdés, hogyan hat rájuk ez a szörnyű esemény.
Legutóbb 2-0-ra nyertek Siófokon a “Zöld Sasok”, négy meccsen 12 gólt lőttek, összeállni látszik a Jova – Maróti, Balog, Klein, Junior – Otten, Józsi – Jovanovics, Hakola, Somália – Pölöskey tizenegy. Amibe remekül tud beszállni a most sérült Abdi, Lisztes vagy akár Tóth és Oláh. Bő a kerete a Fradinak és most már van önbizalom is, múltkor nagyon elverték az Újpestet (3-0).
Flóri bá’-ért is küzdeni fognak a srácok és bedarálják az idegenben nagyon szellősen védekező – hat meccsen 15 kapott gól – Paksot.

1. Ferencváros – MVM Paks

H – Sportingbet: 1,80; Bwin: 1,91; bet-at-home.com: 1,80

Labdarúgás – NB I
fogadási határidő: vasárnap, 18:00

2. Lorient – Ajaccio

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,53; bet-at-home.com: 1,50

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: vasárnap, 17:00

3. Marseille – Nice

H – Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,48; bet-at-home.com: 1,45

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: vasárnap, 17:00Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!